Mainos

Jos kolmen vuoden odotus ei kiinnosta: Tarjolla maailman ensimmäinen käytetty Bugatti Chiron

Bugatti Chiron on kiistatta yksi maailman häkellyttävimmistä autoista. Sen halvimman version veroton hinta on 2,4 miljoonaa euroa, mutta siitäkin huolimatta omaa autoaan joutuu odottamaan tällä hetkellä jopa kolme vuotta.

Käytettyihin autoharvinaisuuksiin erikoistunut Romans International on hiljattain saanut myytäväkseen tiettävästi maailman ensimmäisen käytetyn Chironin. Auton omistaja tai myynnin syy eivät ole tiedossa, mutta joka tapauksessa tässä on jollekin harvinaislaatuinen tilaisuus saada Chiron omaan talliin hyvinkin nopeasti.

Kyseessä ei myöskään ole mikään karvalakkimalli. Autoon on nimittäin otettu noin 18 000 euron hintaiset hiilikuituiset urheiluistuimet sekä 60 000 euroa kustantava hiilikuitua ja nahkaa yhdistelevä sisustuspaketti.

Auton mittariin on kertynyt vaivaiset 2 100 kilometriä. Hintaa ei ole ilmoitettu, mutta se painunee reilusti 2,5 miljoonan euron tyyriimmälle puolelle.

Chironissa on kahdeksanlitrainen W16-moottori, joka tuottaa noin 1 500 hevosvoimaa. Nollasta sataan se kiihtyy 2,5 sekunnissa ja saavuttaa jopa 420 kilometrin huippunopeuden. 

***

1:59

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.