Jorma Uotinen paljasti tanssikisan kärkikastin

Tanssituomari Jorma Uotisella on selvä näkemys siitä, ketkä tähtioppilaat ovat kolmen kärjessä tällä hetkellä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tuomarin roolissa nähtävä Jorma Uotinen kommentoi aiemmin tähtitanssija Pete Parkkosen hämmästyttäviä tanssitaitoja.

– Aiemmin tanssikisan ovat voittaneet mieskilpailijoista Tomi Metsäketo ja Antti Tuisku. Laitan Peten taidot heidän molempien edelle, tanssituomari sanoi.

Tomi Metsäketo voitti Suomen ensimmäisen Tanssii Tähtien Kanssa -kauden vuonna 2006. Uotisen mukaan taso on noussut noista vuosista reilusti.

– Nyt vaatimustaso on eri ja odotukset kovemmat.

Tämän kauden kilpailijoiden joukosta kukaan ei ole noussut Uotiselle ylitse muiden.

– Siellä on kolme vahvaa kilpailijaa: Janna Hurmerinta,Anu Sinisalo ja Pete Parkkonen. Näillä kolmella on selvä ero muihin, Uotinen kommentoi.

Sunnuntaina 28. syyskuuta tanssilähetyksessä tuomarina vieraillut Jukka Hildén veikkasi, että tällä kaudella finaalissa nähdään Pete Parkkonen ja Cristal Snow. Uotinen ei ole samaa mieltä Hildénin kanssa.

– Cristal ei ole vakuuttanut minua vielä. Hänen ensimmäinen vetonsa on ollut kiinnostavin, mutta sen jälkeen häneltä ei ole nähty selkeää eteenpäin menoa.

Lahjakkaat tanssijat ovat erottuneet heti ohjelman alussa myös aiemmilla kausilla. Uotinen nostaakin esiin tanssillista lahjakkuutta osoittaneista tähtioppilaista muutaman.

Laura Voutilainen esimerkiksi oli taitava jo alussa, hän oli akrobaattisilta taidoiltaan hyvä. Hänen lisäkseen Maria Lund osoitti lahjakkuutta, ja Viivi Pumpasen kehitys kisan aikana oli laaja.

Suora nettilähetys nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat