Mainos

Joonas Hytösen armeija-aika MTV3-kanavalla

Joonas Hytösellä ei ole ongelmia -eikä vaihtoehtoja- tehdessään kesäsuunnitelmia, sillä miehelle on koittanut aika astua armeijan harmaisiin. Hytönen aloittaa palveluksensa heinäkuussa Vekaranjärvellä Karjalan Prikaatissa. Joonaksen armeija-aikaa seurataan MTV3-kanavalla kevätkaudella 2004 ohjelmassa "Pelastakaa sotamies Hytönen".

Sarja on dokumenttityyppinen ja siinä paitsi seurataan Hytösen armeijavaiheita myös raotetaan ovea nykyarmeijan maailmaan.

- Varusmiespalvelu on näinä päivinä käsittääkseni paljon muutakin kuin mitä perinteiset inttijutut pitävät sisällään, kertoo Hytönen etukäteistunnelmistaan.

Lepolomaa armeija-aika ei Joonakselle tule olemaan, päinvastoin tiedossa on tuplasti jännitettävää:

- Onhan tämä mielenkiintoista, kun palveluksen ohessa pitää vielä jännittää vielä ohjelmantekoakin. Mutta omalta osaltani teen sarjan suhteen etukäteistyöni kunnolla, sillä kun palvelus alkaa, haluan keskittyä todellakin siihen. Tv-ohjelman teko jää niille keille se kuuluu, eli tuotantoryhmälle.

Muuten Joonasta ei armeija pelota:

- Aamuherätykset lienevät mulle pahinta, mutta käsittääkseni ne hoidetaan talon puolesta. Sekä itseni että ohjelman kannalta mielenkiintoista on se, miten kaltaiseni, jo inttiin 28-vuotiaana melko iäkäs ja vielä julkisuudesta ennestään tuttu häiskä otetaan vastaan.

Sarjassa tulevat olemaan esillä myös Joonaksen tupakaverit, heiltä kysytään etukäteen suostumus mukanaoloon.

Ohjelmaidea on kehitelty yhdessä Hytösen, tuotantoyhtiö Illusionin, MTV3-kanavan sekä puolustusvoimien kesken. Puolustusvoimissa ohjelma-ajatus on otettu kiinnostuneena vastaan.

- Puolustusvoimille tämä on hyvä mahdollisuus kertoa varusmiespalvelun nykypäivästä ja siinä ohella uudesta johtajakoulutusjärjestelmästä. Me olemme lähteneet hankkeeseen ennakkoluulottomasti ja uskomme, että Joonas Hytösen kautta puolustusvoimien varusmieskoulutuksen nykytila tulee tutuksi koko kansalle.

Ohjelmasopimus on jo viimeistelyä vaille valmis, kertoo puolustusvoimien tiedotuspäällikkö Ossi Kervinen. Sarjan tuottaa Illusioni Oy/Antti Pekkarinen ja Joonas Hytönen. Sen ohjaa Marko Antila ja työryhmässä on mukana dramaturgi Pirjo Toikka.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.