Jonne Virtanen avautuu erikoisista käänteistään: "Luulin, että olin jo kaiken nähnyt"

Jonne Virtanen antoi palaa: Ryyppäsin niin paljon, ettei ole tarvinnut ryypätä sen jälkeen enää ollenkaan 2:53
Jonne Virtanen antoi syyskaudella palaa C Moren haastattelussa: "Ryyppäsin niin paljon, ettei ole tarvinnut ryypätä sen jälkeen enää ollenkaan."

Jääkiekon SM-liigaa Vaasan Sportissa pelaavan Jonne Virtanen on kohdannut tällä kaudella jos jonkinnäköisiä vaivoja ja käänteitä. Kulttihyökkääjä avautui tilanteestaan Sportin maalivahdin Niko Hovisen Papin aamukahvit -ohjelmassa.

Ensimmäistä kauttaan Sportissa pelaava Virtanen kantoi syyskaudella tovin jopa vaasalaisseuran kultakypärää sen parhaana pistemiehenä. Hän toteaa sesongin alun olleen hyvä, mutta sitten alkoi hänen sanojensa mukaan "saippuaoppera".

– Vähän itse hölmöilin aluksi. Kun meni hyvin, innostuin liikaa. Pelattiin paljon ja tuli treenailtua ehkä vähän väärin. Hajosi selkä. Kun sain sen kuntoon, löytyi nyrkinkokoisia peräpukamia. On painettu menemään takareidet veressä täällä, Virtanen kertaili värikkäästi.

Kun Virtanen puolestaan sai pukamiin apua ja ne jättivät hänet rauhaan, hän viilsi itseään luistimella jalkaan.

– Reisilihas repesi.

Virtasen alettua saada sittemmin tatsia takaisin häneen iski koronavirus.

– Sitten taas vähän kokeilemaan. Sen jälkeen koronan jälkioireet. 

Ja kun Virtanen alkoi jälleen olla kunnossa, tuli stoppi. Sport tiedotti viime viikon tiistaina, että sen liigajoukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta ja joukkue on asetettu 14 vuorokauden karanteeniin.

– Tässä on saanut vähän puhallella.

– Luulin, että olin jo kaiken nähnyt.

Sport on kerännyt 50 ottelusta 69 pistettä ja on ottelukohtaisella pistekeskiarvollaan 1,38 kiinni viimeisessä 10. pudotuspelipaikassa. 33 vuotta hiljattain täyttänyt Virtanen on pelannut tällä kaudella 35 ottelua, joissa hän on viimeistellyt tehopisteet 4+7=11.

Hovisen ja Virtasen keskustelu on katsottavissa Sportin YouTube-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat