Joleenista, 43, tuli superjulkkis käsittämättömän nuorekkaan ulkonäkönsä vuoksi – erotatko, kumpi heistä on äiti ja kumpi 19-vuotias tytär?

Sporttinen ja nuorekas Mira, 35, ei vastaa stereotypistä kuvaa suomalaisesta kolmen lapsen äidistä 1:30
Sporttinen ja nuorekas Mira, 35, ei vastaa stereotypistä kuvaa suomalaisesta kolmen lapsen äidistä. Tässä on hänen tarinansa!

Yksinhuoltajaäidistä tuli hetkessä somejulkkis nuorekkaan ulkonäkönsä ansiosta. Hänen mukaansa nuorekkaana pysyminen ei ole mitään rakettitiedettä – kyse on perusasioista. 

Joleen Diaz ja Meilani Parks ovat tottuneita siihen, että heitä harva se päivä luullaan sisaruksiksi – onhan heidän yhdennäköisyytensä ilmeinen. 

He eivät kuitenkaan ole siskoksia, vaan 43-vuotias Joleen on 19-vuotiaan Meilanin äiti. 

– Olin aika nuori, kun sain hänet (Meilanin), joten ei ole täysin mahdoton ajatus, että olisimme oikeastikin siskoksia keskenämme, Joleen pohtii. 

Joleen vasemmalla. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Superjulkkikseksi parissa päivässä

Joleenin nuorekas ulkonäkö on saanut osakseen huomiota etenkin sosiaalisessa mediassa, kun ihmiset eivät ole uskoa, että Joleen on oikeasti yli 40-vuotias.

– Jos todella olet hänen äitinsä, olet virallisesti kuumin äiti koko maailmassa, eräs kehui Instagramissa. 

Kun Meilani jakoi ensimmäisen videon, jolla hän ja Joleen esiintyivät yhdessä, Joleenista tuli hetkessä somejulkkis, jota tituleerattiin ”Maailman kuumimmaksi äidiksi”. 

Joleen on saanut julkisuutensa myötä yli 200 000 Instagram-seuraajaa. Vaikka huomio tuntuu aina toisinaan jopa liialliselta, Joleen on iloinen saamastaan huomiosta. 

– Kaikki tapahtui todella nopeasti. Ehkä kahdessa päivässä. 

– Kesti jonkin aikaa ennen kuin sopeuduin siihen kaikkeen, mitä julkisuus toi mukanaan. En tavallisesti ole tottunut huomioon, Joleen sanoo. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Näillä konsteilla "maailman kuumin äiti" pysyy hoikkana!

Joleen haluaa muistuttaa, että todellinen kauneus tulee sisältäpäin. Hän kertoo, ettei hänen nuoruudelleen ole mitään sen kummempaa salaisuutta.

Ruokavalio

Muun muassa terveelliset elämäntavat ovat olleet isossa roolissa myös ulkonäön kannalta. 

– Olen aina elänyt terveellistä ja aktiivista elämää. En juurikaan juo alkoholia, huolehdin riittävästä levosta ja noudatan monipuolista ja terveellistä ruokavaliota, Joleen luettelee. 

Ihonhoito

Myös ihonhoito on yksinhuoltajaäidin mukaan ollut merkittävässä osassa hänen nuorekkaan ulkonäkönsä ylläpitämisessä. Hän kertoo aloittaneensa hoitamaan ihoaan vain 12-vuotiaana. 

– Huolehdin ihostani erittäin tunnollisesti. Pesen kasvoni joka päivä aamuisin ja ennen kuin menen nukkumaan. 

Joleen paljastaa, että nuorekas iho ei löydy anti-age-ihonhoitotuotteista, vaan kaikkein tärkein ihonhoitotuote on aurinkorasva. 

– Käytän aurinkovoidetta joka päivä – jopa pilvisinä ja sateisinakin päivinä. Käytän myös C-vitamiiniseerumia päivin ja iltaisin.

Elämänasenne

Sen lisäksi, että ihonhoito pitää ihon hehkuvana, hyvinvoiva iho tuo itsevarmuutta, joka taas saa kenestä tahansa hyvinvoivan – ja siten myös nuorekkaan – näköisen. 

Joleenin mukaan myös rento elämänasenne pitää nuorekkaana. 

– Olen aika pragmaattinen, ja yritän olla murehtimatta mennyttä tai murehtia ennakkoon tulevaa.

– Elän aika yksinkertaista elämää ja olen tyytyväinen kaikkeen siihen, mitä minulla on, hän jatkaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The Sun, News.com.au, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat