Johnny Deppin tyttöystävä hehkuttaa suhteen ihanuutta

Kukapa meistä ei haluaisi olla Johnny Deppin tyttöystävä. Jos Vanessa Paradisia on uskominen, treffailu komean näyttelijän kanssa on juuri niin ihanaa kuin kuvittelet.

Vanessa Paradis hehkuttaa suhdettaan Johnny Deppiin. Naisen mukaan pari antaa toisilleen tarpeeksi tilaa, ja siksi suhde toimii, kertoo Celebitchy.com.

– Se, ettemme ole joka päivä yhdessä, on suuri osa suhteemme tasapainoisuutta. Lisäksi kunnioitamme ja ihailemme toisiamme paljon. Ymmärrämme, että meidän tulee antaa toisillemme tilaa, antaa toisen mennä omia menojaan ja luottaa, jos haluamme suhteemme jatkuvan, nainen kuvaa.

Paradisin mukaan on todella onnekasta löytää joku, johon voi luottaa myös ollessaan erossa tästä. Naisen mukaan rakkaus pysyy hengissä samalla tavalla kuin päivittäinen elämä kulkee: joka päivä ei kannata syödä sama ateriaa, lukea samaa kirjaa ja kuunnella samaa musiikkia.

– Kun olette pari, on tärkeää lähteä omille teilleen ja löytää asioita vain itselleen.

Paradis kertoo ihailevansa Deppin lojaalia luonnetta. Nainen tosin tunnustaa, että voisi kehua Deppiä loputtomiin.

– Rakastan katsella häntä, kun hän on ajatuksissaan tai keskittynyt johonkin. On ihanaa tarkkailla, kun hän puhuu ihmisille. Rakastan katsella, kun hän selviytyy erilaisissa tilanteissa, nainen listaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Celebitchy.com

Kuva: Getty/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja