Joen pohjasta löytyi 2380 kuvaa sisältänyt kamera – ehti olla kateissa seitsemän vuotta

Joen pohjasta löytynyt kamera sisälsi yli 2000 kuvaa vuosien takaa. Omistajakin löytyi, kiitos somen voiman!

Floridalainen Dustin Molina oli esittelemässä manaatteja asiakasryhmälleen, kun hän huomasi vedessä jotakin erikoista. Vedessä elävien lempeiden nisäkkäiden, manaattien, katseluun erikoistunutta veneily-yritystä pitävä Dustin oli asiakkaidensa kanssa snorklaamassa manaattien luona, kun hän havaitsi joen hiekassa Olympus-merkkisen kameran, kertoo UPI.

– Katselen siinä, kun manaatti syö, ja se melkeinpä johdatti minut hiekassa vain kököttävän kameran luo, Dustin muistelee.

Katso tämäkin! Sukeltajien matka Champlainjärven pohjaan Yhdysvaltojen Vermontin ja New Yorkin osavaltioiden rajalla sai odottamattoman käänteen, kun järven pohjasta löytyikin yli 200 vuotta vanhan hylyn osia. Juttu jatkuu videon alla.

Sukeltajat löysivät yli 200 vuotta vanhan hylyn osia järven pohjasta Yhdysvalloissa 1:33

Kamerassa oli tuhansia kuvia vuosien takaa

Mies kalasti kameran mukaansa ja avasi sen. Kaikesta huolimatta muistikortti toimi.

Kävi ilmi, että kamerassa oli tuhansia kuvia, osa jo vuodelta 2012.

– Kuvia oli 2380, eivätkä ne olleet vain kuvia ihmisistä vierailemassa Crystal Riverissä, melomassa ja kaikkea sellaista. Mukana oli lukemattomia perhekuvia perhelomilta, Dustin kuvailee.

Julkaisi kuvat sosiaaliseen mediaan

Hän päätti julkaista osan kuvista sosiaaliseen mediaan ja yrittää löytää perheen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Omistaja löytyi

Facebook näytti jälleen voimansa: kuvia jaettiin tuhansia kertoja, ja pian kuvissa esiintyvään perheeseen todella saatiin yhteys.

Otoksissa esiintyy Stephensin perhe, joka asuu Pohjois-Carolinassa.

Kamera oli kateissa seitsemän vuotta

Lori Stephens muistaa edelleen, miten kadotti kameran: seitsemän vuotta sitten hän perheineen oli ensimmäistä kertaa SUP-lautailemassa.

– Heti, kun meloimme paikalle, näimme 8–10 merilehmän tulevan. Innostuksen vallassa en ollut kiinnittänyt rannenauhaa vedenpitävään kameraani, ja se lipsahti veteen, hän muistaa.

Dustin on luvannut perheelle uuden manaattiretken. Perhe aikookin palata Floridaan; samalla he saavat kameransa takaisin.

Katso myös: Häikäisevä näky! Tältä näyttää vedenalainen museo Floridassa:

Häikäisevä näky: Tältä näyttää vedenalainen museo Floridassa 1:11

Lue myös:

    Uusimmat