Jessica, 86, käveli ympäri kaksiotaan ja karisti 55 kiloa – lääkärin sanat herättivät: "En halunnut kuolla niin"

0:25
Myös tämä tehotreeni onnistuu kotioloissa.

Yhdysvaltain Saint Louisissa asuva Jessica Slaughter pudotti painoaan kävelemällä olohuoneestaan keittiöön ja takaisin, kertovat muiden muassa KSDK News sekä Fox News.

Koko ikänsä ylipainon kanssa kamppaillut Jessica Slaughter havahtui liikakilojen terveysriskeihin toden teolla vasta seitsemänkymppisenä. Tuolloin lääkäri kertoi naiselle, että hän saattaisi minä hetkenä hyvänsä sairastua diabetekseen.

– En halunnut kuolla niin, Jessica sanoi KSDK News -uutiskanavalle.

Kaksi suurta elämäntapamuutosta

Yhdysvaltalaismedioiden mukaan aiemmin uppopaistettuun kanaan, pekoniin ja makeisiin leivonnaisiin hulluna ollut Jessica otti lääkärin varoituksen todesta. Liha ja muut eläinperäiset tuotteet katosivat kokonaan lautaselta, mutta muutoksia tuli ruokavalion lisäksi liikuntatottumuksiin.

Jessica ryhtyi harrastamaan kävelyä – asunnossaan. Hän käveli joka aamu 3000 askelta kaksionsa sisällä. Askelmittari ranteessa auttoi pitämään kirjaa otetuista askelista.

Elämäntapamuutokset tuntuivat: Jessican paino alkoi pudota ja olo tuntua terveemmältä.

Muutos mahdollista vielä kypsemmälläkin iällä 


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

16 vuoden aikana Jessican onnistui pudottaa painostaan 55 kiloa. Nyt 86-vuotiaalla isoäidillä on viesti muille painonsa kanssa kamppaileville ikäihmisille.

– Vaikka olemme saavuttaneet tietyn iän, meidän ei täydy lopettaa elämistä, Jessica sanoi.

Hän itse selätti elämäntapamuutoksilla terveyttä uhkaavan diabeteksen. Sairauden välttämisen lisäksi elämäntapamuutos on parantanut Jessican elämänlaatua, hän kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja