Jesse Puljujärvi herättää yhä kiinnostusta NHL:ssä – Sebastian Ahon tähdittämä Carolina suomalaishyökkääjän kintereillä

Kärppien riveissä tällä hetkellä pelaavan Jesse Puljujärven otteet kiinnostavat yhä NHL:ssä. TSN:n tietojen mukaan muun muassa Carolina Hurricanes on kiinnostunut Puljujärven tilanteesta.

Ilman NHL-sopimusta tällä hetkellä olevan Jesse Puljujärven oikeudet Pohjois-Amerikassa omistaa Edmonton Oilers. Puljujärvi on pyytänyt seuralta siirtoa toiseen NHL-organisaatioon, mutta toistaiseksi ei ole saanut mitään kaikua pyyntöihinsä. Puljujärvi teki tilanteessa omat ratkaisunsa ja solmi SM-liigassa pelaavan Kärppien kanssa vuoden mittaisen sopimuksen NHL-optiolla.

Puljujärvi on aloittanut kautensa Kärppien riveissä vahvasti, mikä on herättänyt kiinnostusta myös NHL:ssä. TSN:n toimittaja Pierre LeBrunin mukaan Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tähdittämä Carolina Hurricanes on kysellyt 21-vuotiaan suomalaishyökkääjän perään, sillä se on jo pitkään etsinyt vahvistusta hyökkäykseensä.

– Carolina on tehnyt tiedusteluja. Heidän hyökkäyksen kärkiyhdeksikössä on yhä tilaa. Hän on pelaaja, jonka kohdalla Carolina on potkinut renkaita sekä tiedustellut hänen hintaansa ja hänen sopivuuttaan joukkueeseen, LeBrun kertoo TSN:n Insider Trading -ohjelmassa.

Puljujärvi ja Aho ovat jo urallaan osoittaneet pelaavansa hyvin yhteen. He pelasivat yhdessä MM-kultaan päättyneissä alle 20-vuotiaiden kotikisoissa vuonna 2016. Tuolloin kaksikko muodosti tulikuuman hyökkäysketjun yhdessä Winnipeg Jetsissä pelaavan Patrik Laineen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat