Jesse Puljujärvi nostettiin isosti valokeilaan Pohjois-Amerikassa – suomalaishyökkääjästä uusi herkullinen paljastus

Oulun Kärppien hyökkääjän Jesse Puljujärven tilanne on ollut tapetilla koko syksyn ajan Pohjois-Amerikassa. Lauantaina Puljujärvi nostettiin isosti valokeilaan, kun hänen tilannetta spekuloitiin suositussa Hockey Night in Canada -lähetyksessä.

Puljujärvi palasi kesällä Suomeen kolmen Pohjois-Amerikassa vietetyn vuoden jälkeen. Uusvanhassa seurassa Kärpissä Puljujärvi on takonut syksyn aikana kovaa jälkeä. 18 liigaottelussa hänelle on merkattu tehot 11+9=20.

Väkevät otteet on huomioitu myös maajoukkueessa. Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen nimesi Puljujärven mukaan ensi viikolla pelattavaan Karjala-turnaukseen.

– Tämän viikon uutinen on ollut se, että Oilersin GM Ken Holland suuntaa Suomeen, jossa hän näkee Puljujärven otteita kansainvälisessä turnauksessa, Sportsnetin toimittaja Chris Johnston kertasi.

Oilers ja sen pomo Holland liittyvät olennaisesti Puljujärven tilanteeseen, sillä suomalaishyökkääjän NHL-oikeudet ovat edmontonilaisseuran hallussa.

Keväällä Puljujärvi pyysi Oilersilta siirtoa muualle. Tätä ei ole kuitenkaan näkynyt tai kuulunut. Johnstonin mukaan Oilers ei ole tehnyt vielä ratkaisua siitä, että mitä he aikovat tehdä Puljujärven suhteen.

– Yrittävätkö he kaupata hänet välittömästi muualle vai yrittävätkö he pitää hänet? Selvää on se, että pelaaja itse haluaa muualle. En usko, että tuo tilanne on muuttunut mitenkään, vaikka Oilers on aloittanut kautensa vahvasti. Tällä hetkellä Ken Hollandilla on monia eri vaihtoehtoja.

Johnston toi esille uuden, sangen herkullisen paljastuksen Puljujärveen liittyen.

– Hän (Holland) on puhunut eri seurojen kanssa. Tuntuma on se, että New York Rangers on osoittanut jatkuvasti kiinnostusta hänen suuntaansa, Johnston nosti yhden selkeän esimerkin pöytään.

Rangersissa mielenkiinto kumpuaa siitä, että seuran riveistä löytyy toinen kovan luokan suomalaislupaus, Kaapo Kakko.

Lue myös:

    Uusimmat