Lähde: Jesse Puljujärvestä mehukas NHL-paljastus – oli hilkulla päätyä Kaapo Kakon seuraksi

Tällä hetkellä SM-liigaseura Oulun Kärpissä pelaava Jesse Puljujärvi on herättänyt kovasti kiinnostusta eri NHL-seurojen parissa.

21-vuotiaan Puljujärven kohdalla sunnuntai on kohtalonpäivä. Mikäli Puljujärvi haluaa pelata NHL:ssä vielä tällä kaudella, on hänen tehtävä sopimus vielä meneillään olevan päivän aikana.

Puljujärven NHL-oikeudet ovat tällä hetkellä NHL-seura Edmonton Oilersin hallussa. Puljujärvi pyysi Oilersilta kauppaa jo viime keväänä, mutta sitä ei ole näkynyt tai kuulunut.

Oilersin GM Ken Holland paljasti Sportsnetin lähetyksessä, että hän aikoo käsitellä Puljujärven tilanteen ”ensi kesänä”.

Taustalla on tapahtunut kuitenkin käänteitä.

The Athleticille kirjoittava ja TSN:n radiopuolella toimiva toimittaja Rick Dhaliwal löi pöytään varsin mehukkaan paljastuksen Puljujärvestä. Dhaliwalin mukaan käytännössä jokainen seura on kysellyt Puljujärven hintalappua.

Yhden seuran kohdalla mentiin kuitenkin hyvin pitkälle.

– Kuulin, että muutama viikko sitten Puljujärven kauppa oli todella lähellä. Se olisi tapahtunut Oilersin ja New York Rangersin välillä. Siirto kariutui kuitenkin aivan loppuhetkillä, Dhaliwal kertoi TSN 1040 -radiokanavalla.

– En usko, että hänet kaupataan ennen takarajaa. Holland pyytää hänestä niin paljon, Dhaliwal jatkoi Puljujärveen liittyen.

Rangersissa Puljujärvi olisi päätynyt toisen nuoren suomalaishyökkääjän Kaapo Kakon seuraksi.

Kakko, 18, pelaa tällä hetkellä tulokaskauttaan NHL:ssä. 

Lue myös:

    Uusimmat