Jeremy Clarksonin kolumni herttuatar Meghanista järkyttää – jopa oma tytär tuomitsee

Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin – tämä oli sen suurin paljastus 4:13
Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin toissa viikolla – tämä oli niiden suurin paljastus

Jeremy Clarksonin kirjoittama kolumni on kerännyt rajua kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.

Brittilehti The Sunin perjantaina ilmestyneessä numerossa sekä sen verkkosivuilla julkaistiin Top Gear -juontajana tutuksi tulleen Jeremy Clarksonin  herttuatar Meghanista kirjoittama kolumni, joka on kerännyt runsaasti kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.

Kolumnissaan Clarkson kirjoittaa muun muassa vihaavansa herttuatarta ja kertoo haaveilevansa päivästä, jolloin tämä "laitetaan kävelemään alasti pitkin Britannian katuja samalla, kun yleisö huutaa "Häpeä!" ja heittelee tätä ulosteella". Clarkson väittää tekstissään jokaisen, joka on saman ikäinen kuin hän, ajattelevan samalla tavalla.

Televisiojuontaja Carol Vorderman kirjoittaa Twitterissä, ettei ole millään tasolla tai missään olosuhteissa hyväksyttävää kirjoittaa yhdestäkään naisesta edellämainitunkaltaista tekstiä tai väittää, että kaikki Clarksonin ikäluokkaan kuuluvat ajattelevat samalla tavalla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Samaan kuoroon liittyy myös brittikoomikko John Bishop.

– Mitä helvettiä tämä on? Minua ei kiinnosta kuka olet tai kenelle teet töitä, et vain yksinkertaisesti voi kirjoittaa tällaisia asioita, Bishop kirjoittaa ja kuvailee Clarksonin kolumnin yllyttävän räikeästi nöyryytykseen ja väkivaltaan naista kohtaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Koomikkona ja kirjailijana tunnettu Dom Joly kirjoittaa Twitterissä olevansa järkyttynyt Clarksonin "alhaisista ja kuvottavista kommenteista".

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jopa Clarksonin tytär Emily Clarkson otti sosiaalisessa mediassa kantaa isänsä kolumniin.

– Näkemykseni siitä, mitä tulee naisvihaan, kiusaamiseen ja naisten kohteluun mediassa ovat ja ovat aina olleet hyvin selkeitä. Haluan tehdä hyvin selväksi, että vastustan kaikkea, mitä isäni kirjoitti Meghan Marklesta, ja seison edelleen niiden puolella, jotka ovat joutuneet nettivihan kohteeksi, hän kirjoitti Instagramin tarinat-osiossa.

Lue myös:

    Uusimmat