Dokumenttipaljastus: Kuningatar Elisabet neuvoi herttuatar Meghania kirjoittamaan isälleen medialle vuotaneen kirjeen

Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin – tämä oli sen suurin paljastus 4:13
Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin viime viikolla – tämä oli niiden suurin paljastus

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry ovat tehneet lukuisia kohupaljastuksia uudessa dokumenttisarjassaan.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin elämästä kertovasta Harry & Meghan -dokumenttisarjasta julkaistiin torstaina 15. joulukuuta uusia jaksoja.

Suoratoistopalvelu Netflixissä julkaistun dokumenttisarjan viidennessä jaksossa sivutaan Meghanin ja tämän isän Thomas Marklen vaikeita välejä ja sitä, kuinka edesmennyt kuningatar Elisabet neuvoi herttuatarta hoitamaan tilanteen.

Jaksossa Meghan kertoo, että ajatus medialle levinneeseen, herttuattaren isälleen kirjoittamaan kirjeeseen tuli palatsilta.

Herttuatar kirjoitti isälleen kirjeen hänen ja prinssi Harryn vuonna 2018 tanssittujen häiden jälkeen. Kirjeessään Meghan muun muassa kertoi, kuinka Thomasin kritiikki kuninkaallista perhettä sekä hänen ja prinssi Harryn avioliittoa kohtaan särkivät hänen sydämensä. Herttuatar pyysi kirjeessään, että Thomas lopettaisi "tuskalliset hyökkäykset" prinssi Harrya kohtaan.

Thomas luovutti Meghanilta saamansa kirjeen paikalliselle medialle, ja se julkaistiin brittilehti Daily Mailin sunnuntainumerossa. 

– Asiat menivät pieleen, kun media tuli kuvioihin. Se oli uskomattoman tuskallista, Meghan kertaa dokumentissa.

– Sitten [Thomas Markle] alkoi kritisoimaan kuninkaallista perhettä. Se oli perheelle todella noloa. Se oli ongelma, joka täytyi ratkaista ja he halusivat sen loppuvan, hän jatkaa.

Herttuatar kertoo menneensä ongelmansa kanssa kuningatar Elisabetin pakeille ja kysyneensä tältä mielipidettä ja neuvoa siihen, miten tilanne tulisi hoitaa.

– Lopulta kuningatar ja Walesin prinssi ehdottivat, että kirjoitan isälleni kirjeen, hän sanoo.

Meghan ja Harry haastoivat kirjeen julkaisseen Daily Mailin sekä lehden emoyhtiön Associated Newsin oikeuteen.

Meghan voitti liki kolme vuotta kestäneen oikeustaiston viime joulukuussa.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat