Jeremy Clarksonin herttuatar Meghan -aiheisesta kolumnista tehtiin tuhansia valituksia – kirjoittaja otti kantaa kohuun

4:13
Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin toissa viikolla – tämä oli niiden suurin paljastus

Jeremy Clarksonin herttuatar Meghanista kirjoittamasta kolumnista tehtiin tuhatpäin valituksia.

Brittilehti The Sun julkaisi perjantaina 16. joulukuuta printtilehdessään ja verkkosivuillaan Top Gear -juontajana tutuksi tulleen Jeremy Clarksonin kolumnin, joka keräsi runsaasti kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.

Kolumnissaan Clarkson kirjoitti vihaavansa herttuatar Meghanija haaveilevansa päivästä, jolloin tämä "laitetaan kävelemään alasti pitkin Britannian katuja samalla, kun yleisö huutaa "Häpeä!" ja heittelee tätä ulosteella". Clarkson väitti tekstissään jokaisen, joka on saman ikäinen kuin hän, ajattelevan samalla tavalla.

Lehdistön sääntelijäjärjestö Ipso kertoi verkkosivuillaan saaneensa maanantaihin 20. joulukuuta mennessä yli 20 000 valitusta Clarksonin kolumnista. The Sun on nyttemmin poistanut Clarksonin kolumnin verkkosivuiltaan. Julkaisun mukaan kolumni poistettiin Clarksonin toiveesta.

Clarkson otti kolumninsa ympärillä kytevään kohuun kantaa Twitterissä niin ikään maanantaina 19. joulukuuta. Hän kirjoitti tehneensä Meghan-aiheisessa kolumnissaan "kömpelön viittauksen Game of Thrones -sarjassa nähtävään kohtaukseen, jonka monet ihmiset ovat ottaneet pahalla".

– Olen kauhuissani aiheutettuani niin paljon kipua, ja aion olla varovaisempi jatkossa, Clarkson kirjoittaa twiitissään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähteet: BBC, Ipso

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja