Oona joutui jättämään Love Islandin tunteikkaan parinvalinnan jälkeen – paljastaa nyt matkan kohokohdan

Love Island Suomi -sarjasta pudonnut Oona odottaa tapaavansa kisaajat ulkomaailmassa.

Love Island Suomi -ohjelman tuoreimmassa jaksossa nähtiin dramaattinen parinvalinta, jonka päätteeksi kotiin lähetettiin kaksi naista.

Toinen heistä oli 23-vuotias Oona, joka kertoo osanneensa varautua lähtöön. 

– Mutta kyllä sitä viimeisen asti toivoi, etten se ole minä, Oona miettii haastattelussa. 

Villan tuorein sinkku Rosa F sai valita parinsa ensimmäisenä ja tämä valitsi Kimin. Oonan kasvoille vierähti kyynel, kun Rosa kertoi valintansa. Oona vietti saarella paljon aikaa Kimin kanssa ja kertoo haluavansa nähdä miehen kuvausten jälkeen.

– Kimin kanssa puhuttiin, että katsotaan, mikä on tilanne, kun hän tulee sieltä. Riippuu toki siitä, miten Rosan kanssa juttu lähtee. Jos niillä tulee hyvä juttu, niin nähdään kavereina. Jos siitä ei tule mitään, niin meidän pitää katsoa, mitä sitten tapahtuu. Ehdottomasti haluan tavata Kimin ulkomaailmassakin, Oona sanoo. 

Kimin lisäksi Oona jää kaipaamaan muitakin saarelaisia. Kisaajista oli ehtinyt nopeasti muodostua läheisiä. 

– Ne kaikki ihmiset on niin supertyyppejä. On niin ikävä kaikkia. Haluisin vaan takaisin sinne. Siitä tuli kunnon pieni perhe. Oli ihan superhuippua, Oona hehkuttaa. 

– Kaikki sanokin sitä, ettei tässä ole enää pitkä aika, sitten nähdään uudestaan. 

Reissun kohokohdaksi Oona sanoo päivän, jolloin he voittivat Kimin kanssa pelin. Palkinnoksi saatiin jäätelöä ja illalla juhlittiin railakkaissa bileissä. 

– Me päästiin vielä sviittiin. Se päivä oli kaikin puolin ihan superkiva. 

Hän kuvailee kokeneensa paljon ja olevansa valmis lähtemään uudestaan rakkauden saarelle. 

– Lähtisin uudestaan, vaikka heti takaisin!

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin. Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat