Love Island -villassa pohditaan rakkauden ikuista kysymystä – ja muutama pari syventää suhdettaan

First Look 29.09.2021 1:17
Illan jaksossa saarelaisten tunteet syvenevät. Tatu ja Emilia käyvät keskustelua siitä, miltä oikeasti tuntuu olla rakastunut. Saarelaiset saavat viestin villapelistä, jonka teemana on viikingit. Eelin lähes eläimellinen suoritus hämmästyttää kaikkia.

Love Island Suomi -sinkut pohtivat tunteiden määritelmiä.

Parinvalinnan jälkeinen tilanne saa vakiintuneemmat Love Island Suomi -parit puhumaan syvistä tunteistaan. Krete kertoo ujostellen Nicolle parinvalintapuheensa, joka jäi seremoniassa pitämättä. Se osuu Nicon tunteisiin ja hän toteaakin, että he ovat todella lääpällään toisiinsa. Salli ja Eeli nähdään jälleen pusuttelemassa iloisina ja Eeli kertoo kuinka lähellä seurustelupäätöstä hän onkaan.

Niina tunnustaa, että häntä kauhistutti käyttää r-sanaa ja  paljastaa julkisesti todelliset tunteensa Muhamedille. Emilia ja Tatu hempeilevät illan pimetessä sylikkäin ja kertaavat vahvoja tunteitaan. Romantiikkaa tihkuva sylittely puutarhassa kirvoittaa ikuisen kysymyksen, milloin tietää olevansa rakastunut. 

Rakkauden määritelmä kiinnostaa saarelaisia. He kaikki pohtivat yhdessä, mitä tunteita on ihastumisen ja rakkauden välissä. Jo aiemmin he ovat kehitelleet tunneasteikon, joka alkaa ihastumisesta, sitten tulee pihka, sitten lätkä ja lopuksi rakkaus. Tästä kirpoaa paljon mielipiteitä. 

Kretellä on ihan oma tunneterminsä, joka on vakava kiinnostuminen. ‘Lopeta’, kuittaa Nico, joka on juuri tunnustanut omat isot tunteensa. 

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat