Jarmo Kekäläinen sivalsi kriitikoita – Patrik Laineen tilanteesta uutta tietoa

1:29
Patrik Laine pohti kesällä MTV Urheilun haastattelussa ajatusta ensi vuoden MM-kotikisoista.

Columbus Blue Jacketsin oiva kauden aloitus jääkiekon NHL:ssä on saanut seura-GM Jarmo Kekäläisen sivaltamaan kriitikoita. 

Blue Jacketsilla on tältä NHL-kaudelta tilillään kaksitoista voittoa ja seitsemän tappiota. Seura on itäisessä konferenssissa pudotuspelisijoilla seitsemäntenä.

– Olen innoissani tavasta, jolla kilpailemme. Olen innoissani tavasta, jolla harjoittelemme, siitä millainen harjoitusleirimme oli, nuorekkaasta energiasta, joka meillä on ja miten nopeasti pelaamme. Nuo ovat asioita, joita katson enemmän kuin sijoitusta, Kekäläinen sanoi The Athleticin mukaan.

– Kyllä, tämä rekordi on hyvä ja positiivinen asia. Katson kuitenkin enemmän prosessia ja olen todella tyytyväinen tapaan, jolla pelaamme, miten valmistaudumme ja harjoittelemme, yhdessä joidenkin jätkien kehitykseen, joiden uskomme olevan osa tulevaisuuttamme.

Kekäläinenkin on kokenut, että Blue Jackets on alkanut saada NHL:ssä enemmän huomiota. Seuran tavoitteena ei ole vain yltää pudotuspeleihin, vaan rakentaa joukkue, jolla on mahdollisuus Stanley Cupiin.

21 kaudellaan Blue Jackets on yltänyt kuitenkin vain kerran ensimmäistä pudotuspelikierrosta pidemmälle, kun se pelasi toisella kierroksella vuonna 2019.

– Toivon vain, että kaikki jatkavat sen sanomista, ettei tämä ole kestävää. Näen sitä osassa mediaa. Hienoa. Se on täydellistä. Laskekaa meidät ulos. Se sopii meille täydellisesti. Joka vuosi he laskevat meidät ulos, asiantuntijat, Kekäläinen latasi.

Laine aloittanut kevyen luistelun

The Athleticin jutussa oli myös uutta tietoa Columbuksen suomalaishyökkääjän Patrik Laineen tilasta. Laine on viimeksi pelannut 3. marraskuuta Colorado Avalanchea vastaan. Hän on ollut ottelussa saamansa keskivartalovamman takia sivussa.

Vammasta toipuva Laine on alkanut The Athleticin mukaan tehdä omatoimista kevyttä luistelua Columbuksessa. Vielä ei ole kuulunut puhetta, milloin suomalaistykki voisi palata joukkueharjoittelun pariin, mutta hänen uumoiltiin aluksi olevan neljästä kuuteen viikkoa sivussa.

Laineella on tältä kaudelta yhdeksästä ottelusta vyöllään 3+7=10 tehopistettä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja