Ismo Leikola voitostaan: Viime päivät menneet unenomaisessa pöhnässä

Maailman hauskimmaksi ihmiseksi kruunattu Ismo Leikola kertoo tunnelmistaan Huomenta Suomen haastattelussa.

Stand up -koomikko Ismo Leikola nimitettiin eilen maanantaina Yhdysvalloissa järjestetyn Maailman hauskin ihminen -stand up -kilpailun voittajaksi.  

MTV3-kanavan Huomenta Suomi -lähetyksessä puhelimitse haastateltu Leikola kuvailee tunnelmiaan voiton jälkeisenä päivänä. 

Kiireinen ja täystyöllistetty naurattaja ei ehdi palkinnon saatuaankaan lepäämään laakereillaan. Maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomeen Yhdysvalloista lentänyt koomikko kertoo kertoo töiden kutsuneen miestä heti tiistaiaamuna.

– Hyppäsin aamulla sängystä suoraan keikkabussiin. Koko viikko on ympäri Suomea keikkoja. Kiirettä pitää, koomikko kertoo.  

Yli 150 000 yleisöääntä kilpailussa kahminut Leikola peittosi toiseksi tulleen kilpailijan huikeilla 100 000 äänellä. Voittoa mies ei ole vielä täysin ehtinyt sisäistää.  

– Ei tässä nyt vielä ole aivot sulatelleet asiaa kauheasti. Olen valvonut 25 tuntia lennolla, aamulla ylös, aikaerot ja kaikkea. Olen ollut tämmöisessä unenomaisessa pöhnässä viime päivät. Välillä tulee kirkkaita välähdyksiä, että miten siistiä on tämä voitto, mies kuvailee.

Leikola myöntää, että maailman hauskimman miehen titteli saattaa tuoda jatkossa uusien työmahdollisuuksien lisäksi myös täysin uudenlaisia paineita.

– Onhan tuo titteli tietyllä tapaa haaste myös yleisölle. Vähän ylimitoitetun kuuloinen titteli, vaikka hieno onkin. Eli voisi kuvitella että paineita tulee, Leikola pohtii haastattelussa.  


Lue myös:

    Uusimmat