Mainos

IS: Ihmiset tappelivat suklaarasioista Vantaalla – aattoaamun suklaa-alennus näkyi ylilyönteinä

Perinteinen suklaa-ale sai makeanhimoiset vantaalaiset jälleen liikkeelle. Ilta-Sanomien mukaan sekaan mahtui kuitenkin epäasiallista käyttäytymistä.

Kyseessä oli K-Citymarket Jumbon perinteinen aattoaamun tempaus, jossa kaupan loput joulusuklaat myydään 50 prosentin alennuksella. Kello oli aamuseitsemän, kun kaupan ovet avattiin.

Alkoi melkoinen ryysis, joka ei kuitenkaan sujunut IS:n mukaan kaikilta asiakkailta kovinkaan mallikkaasti. Lehden mukaan osa asiakkaista muun muassa etuili ja nahisteli, jotta he saisivat haluamansa suklaarasian.

Myös helsinkiläinen Aino Korhonen oli paikalla heti aamuseitsemältä. Hän kertoo lehdelle, että suurin osa ihmisistä käyttäytyi hyvin, mutta osan holtti ei pitänyt.

– Oli ihmisiä, jotka sukelsivat sinne saadakseen parhaat suklaat, ja toiset taas repivät heitä pois sieltä. Ihmiset tuuppivat toisiaan ja toivottelivat sarkastisesti hyviä jouluja, Korhonen kertoo lehdelle.

MTV Uutiset soitti Jumbon K-Citymarkettiin, josta vahvistetaan, että kaupalla oli hulinaa heti aattoaamusta.

– Siellä oli ennen seitsemää pitkät jonot jo oven takana parkkihallissa. Arviolta 200 ihmistä oli paikalla heti aamusta, myymäläpäällikkö Joona Latvasalo kertoo MTV:lle.

Myymäläpäällikkö kertoo, ettei itse havainnut aamulla epäasiallista käytöstä, kuten nahistelua tai etuilua.

– Paljon oli väkeä paikalla, mutta ei siellä mitään paniikkia syntynyt. Olin itse suklaarasioiden vieressä koko ajan, enkä havainnut mitään kahinointia tai asiatonta käytöstä, Latvasalo toteaa.

Latvasalon mukaan aattoaamun suklaa-alennus on pitkä perinne, jota asiakkaat odottavat.

– Selvästi huomasi, että ihmiset tulivat hakemaan suklaata. Parhaimmillaan kaupasta poistuttiin kärryt täynnä suklaamakeisia, Latvasalo naurahtaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.