Mainos

IS: Biaudet ymmärtää Kaikkosen tuskan

RKP:n presidenttiehdokkaana ollut vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet ymmärtää Antti Kaikkosen ja Satu Taiveahon tuskan adoptioprosessin kariuduttua viime metreillä. Kolmen adoptiolapsen äiti Biaudet toivoo parin jaksavan etsiä vaihtoehtoja.

- Sympatiat ovat heidän puolellaan, tämä on kova paikka. Elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan, Biaudet kertoo Ilta-Sanomien haastatelussa.

Hän itse vaihtoi aikoinaan sosiaalityöntekijää, koska pahoitti mielensä ensimmäisen sosiaalintyöntekijän negatiivisuudesta. Myös politiikon ura ja julkisuus toivat Biaudetille paineita ja puhuttivat julkisuudessa varsinkin sen jälkeen, kun Biaudet ja hänen silloinen miehensä saivat adoptiossa kaksoset. Hänen adoptiolapsensa ovat nyt jo 20- ja 17-vuotiaita.

Sosiaaliviranomaiset keskeyttivät Kaikkosen ja Taiveahon adoptioprosessin, koska Kaikkosta syytetään luottamusaseman väärinkäytöstä Nuorisosäätiön oikeusprosessissa. Oikeusprosessi on kesken. Asia on herättänyt vilkkaan keskustelun mm. sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun Kaikkonen kertoi asiasta MTV3:n Korkojen kera -ohjelmassa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.