Irwin upotti suohon nuoren tytön verellä sotketut lakanat – teko oli liikaa majatalolle

Tuoreessa Irwin Goodmanin elämäkerrassa paljastetaan synkkiä tekoja.

Antti Hammarbergistä, eli Irwinistä, on kirjoitettu useita kirjoja. Tuomas Marjamäen Yhdet vielä, Irwin – Antti Hammarberg 1943–1977 -kirjassa kerrotaan tapauksista, joita on peitelty vuosia.

Kirjassa kerrotaan  ajasta, jolloin Irwin oli napannut kaksi peräkkäistä Syksyn Sävel -voittoa, joiden myötä hänen maineensa oli kirkastunut.

Irwin oli tuolloin vakiintuneessa parisuhteessa Sirkka Riviolin kanssa, mutta samaan aikaan taustalla oli pettämistä ja tekoja, jotka eivät kestäneet päivän valoa.

Irwin kävi keikkamatkoilla ilotaloissa ja vietti aikaa myös ympärillään pyörineiden naisfanien kanssa.

Vuonna 1966 artisti oli syyskiertueella, kun Irwin vei Kittilän Sirkan kylässä matkustajakotiin nuoren tytön, joka oli joko neitsyt tai tällä oli kuukautiset.

– Lakanat tahriutuivat vereen, joten Antti ja Vexi ottivat ne mukaansa ja upottivat suon hetteeseen, kerrotaan kirjassa.

Lakanoiden katoaminen huomattiin matkustajakodissa ja kaksikolle ilmoitettiin, että varkaita ei paikassa majoiteta.

Naisseikkailuista ei tuohon aikaan paljoa kirjoiteltu. Irwinin kohdalla asiaan tuli kuitenkin muutos toisen tapauksen kohdalla.

Paljastui, että Irwin sekoitti 14-vuotiaan tytön punaisen limun sekaan vodkaa ja käytti tätä seksuaalisesti hyväksi. 

Irwin kiisti sukupuoliyhteyden, mutta sai hovioikeudessa lapseen kohdistuneesta haureudesta viisi kuukautta ehdollista vankeutta.

Kirjailija Marjamäki on vieraana tänään torstaina Viiden jälkeen -ohjelmassa, jossa kirjailija paljastaa, mitä kaikkea Irwinistä paljastui kirjan tteon myötä.

Katso lisää kello 16.58 alkavasta Viiden jälkeen ohjelmasta MTV3-kanavalta tai MTV Katsomosta!

Harvinainen video! Irwin kertoo vuonna 1978, miten on hoitanut perheeseen syntynyttä lasta 0:45
Harvinainen video! Juuri isäksi tullut Irwin kertoo vuonna 1978, miten on hoitanut perheen esikoista: ”Ihan pienenä en uskaltanut”.

Lue myös:

    Uusimmat