Instagramiin tulossa ominaisuus "someburnoutin" kokeneille – näin uudenlainen tauotus toimii

Näin julkaiset kuvan Instagramissa 1:30
Koostimme aloittelijalle sopivan pikaoppaan, joka neuvoo perusteet siihen, miten julkaiset kuvia Instagramissa!

Instagramiin on tulossa uudenlainen tauko-ominaisuus.

Instagram aikoo testata uutta ominaisuutta, josta se toivoo apua sometulvaan leipiintyneille. Uuden ominaisuuden avulla "someburnoutin" kokenut käyttäjä voisi pitää Instagramista tauon, kertoo Indy100.

Miten Instagram-tauko toimisi?

Jo aiemmin kuvienjakosovelluksesta on voinut pitää tauon poistamalla tilin väliaikaisesti käytöstä. Uusi ominaisuus tarjoaisi breikin vuorovaikutuksesta muiden kanssa: itse määritellyn tauon aikana kukaan ei saisi ottaa käyttäjään yhteyttä tai kommentoida hänen sisältöjään.

– Voisit panna Instagramisi tauolle, jos olet haavoittuvaisessa tilanteessa. Ehkä olet juuri eronnut, tai vaihdoit koulusta toiseen, Instagramin pääjehu Adam Mosseri kuvaili tauon käyttötarkoitusta Todaylle.

Yksityiskohtia hiotaan miehen mukaan vielä. Instagramia voisi ilmeisesti kuitenkin käyttää tauon aikana.

Sovellukseen on tulossa myös nudge-ominaisuus, joka aktivoituisi, jos ihminen selaa yhtä, tiettyä aihetta hyvin kauan. Tönäisyominaisuus huomaisi tämän ja ehdottaisi käyttäjälle uudenlaisia aiheita. Mosserin mukaan uusien ominaisuuksien ajatuksena on tehdä parempaan elämään johtavia muutoksia.

"Jos kuka tahansa poistuu Instagramista kokien olonsa huonommaksi..."

Aiemmin somejätti keskeytti lapsille suunnatun Instagramin kehityksen. Instagramin mukaan alle 13-vuotiaille suunnatun version kehittäminen on edelleen hyvä idea, mutta kehitys tauotetaan toistaiseksi. Instagram haluaa neuvotella vanhempien ja muiden osapuolten kanssa nuorten somenkäytön aiheuttamista huolista.

– Jos kuka tahansa käyttäjä poistuu Instagramista kokien olonsa huonommaksi kuin ennen sen käyttämistä, se on tärkeä asia, joka täytyy ottaa vakavasti, Mosseri kuvaili Todayn mukaan.

Miehen mukaan kehittäjillä on jo useita ideoita, joilla kamppailla negatiivisen kehonkuvan ja vertailemisen maailmaa vastaan. Tarkoitus on lanseerata myös työkaluja, joilla vanhemmat voisivat valvoa nuorten somenkäyttöä.

Katso myös: #Unfiltered -somehaaste haastaa paljastamaan kasvot filtterin takaa – uskallatko sinä ottaa haasteen vastaan?

Näin kauneussuodattimet toimivat Instagramissa – Katso video! 3:00

Lue myös:

    Uusimmat