Idols-voittaja Diandralla ei aikaa poikaystävälle

Äskettäin 18 vuotta täyttänyt Idols-voittaja elää kiireistä syksyä, johon ei romanssi mahdu mukaan.

Diandra Floresin elämä on muuttunut radikaalisti viime kevään jälkeen. Vasta 17-vuotias lahjakkuus voitti Idolsin, jonka jälkeen pyöritys on ollut melkoista. Kesän aikana on julkaistu esikoisalbumi, ehditty tulla täysi-ikäiseksi ja saada maailmanluokan laulunopettaja ulkomailta.

Täysi-ikäiseksi tultuaan Diandra on käynyt totta kai tutustumassa myös ravintolaelämään, sitäkin tosin vähänlaisesti.

– Yhden kerran olen käynyt baarissa. Kävin Hyvinkäällä siinä keskustassa, jossa on pari sellaista paikkaa. Nyt ei ole ollut kauheasti aikaa käydä baareissa, Diandra tunnusti.

Kiireiseen syksyyn kuuluu keikkojen lisäksi syyslomalla oleva laivakiertue Silja Serenadella. Kaiken päälle Diandra käy koulua Lahdessa, jossa hän opiskelee muusikon perustutkintoa. Autokouluunkin pitäisi jossain vaiheessa ehtiä, mutta nyt Lahden ja Hyvinkään väliä mennään junalla.

– Mulla on päivät ihan täynnä, enkä ehdi paljon kavereita näkemään. On ihanaa, että töitä on, koska tästä on haaveiltu niin paljon.

Jos Didi ei ehdi tavata ystäviään, niin onko silloin aikaa romantiikalle?

– Kyllä sieltä aina välillä tulee treffipyyntöjä, mutta ei ole löytynyt poikaystävää.. Varmaankaan ei ole aikaa poikaystäviin. Nyt keskityn täysillä tähän laulujuttuun, ehkä sitten joskus myöhemmin, laululintunen vastaa ujosti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja