Idols-tähden uusi elämäntilanne: Vanhemmuus ja levy-yhtiön vaihto

Vuoden 2007 Idolsissa neljänneksi sijoittunut Kristian Meurman elää jännittäviä aikoja niin työ- kuin kotirintamalla.

Kristian Meurman näyttää olevan mies, joka elää tunteella ja hetkessä. Sunnuntaina 13. helmikuuta kirjoitettu blogikirjoitus manaa laulajan huonoa tilannetta työrintamalla ja kertoo Sony Musicin kanssa olevista karikoista. Laulaja päivittelee kotisivuilla entisen levy-yhtiönsä pyytäneen häntä poistamaan kotisivuilta levy-yhtiön yhteystiedot, eikä toinenkaan levy-yhtiö vastaa Meurmanin sähköposteihin.

Meurman mainostikin itseään blogissaan "Myydään vähän käytetty levylaulaja" -lauseella. MTV3.fin Viihdeuutisten kysyessä päivitystä levy-yhtiötilanteeseen, alkaa hyväntuulista Meurmania naurattaa.

– Silloin oli vähän huono päivä. Hauskinta tässä on se, että mulle yksi yhteydenotto toisesta levy-yhtiöstä pian tuon kirjoituksen jälkeen. Pitäisi vissiinkin päivittää tilanne nyt sinne päiväkirjaan, että tilanne ei ole ollenkaan niin paha, Meurman naurahtaa.

Meurmanin turhamaisuuden taustalla oli epäselvä tilanne oman uran kanssa. Sony BMG:n kanssa tehty 1+2 levyä kattava sopimus on tullut tiensä päähän, eikä uudesta levy-yhtiöstä ollut tietoa.

Vaikka Meurmanin ja kansainvälisen ison levy-yhtiön yhteinen taival päättyisikin nyt julkaistuihin levyihin, ei sympaattinen laulaja kanna kaunaa.

– No hard feelings, jos en tee enää heidän kanssaan yhteistyötä. Ymmärrän hyvin, että tällaisista Idols-taustaisista laulajista vain muutama jää pidemmäksi aikaa levy-yhtiöiden leipiin. Ari Koivunenhan on siirtynyt jo aikoja sitten eteenpäin urallaan. Nyt on vielä tulossa uusi Idols-sukupolvi, joten ymmärrän tilanteen täysin.

Isäksi kuukauden kuluttua

Vaikka levy-yhtiötilanne on Meurmanin elämässä tällä hetkellä avoin kortti, on muussa elämässä kädessä hyvät kortit. Laulaja kertoo tekevänsä niin paljon keikkaa kun ehtii ja päivät kuluvat musiikkia tehdessä ja muutamissa muissa levyprojekteissa.

Kaikkein tärkein ja merkittävin asia elämästä löytyy kuitenkin kotoa, sillä Meurmanilla on pian alkamassa elämänsä suurin ja merkittävin projekti.

Laulajan Mikaela-vaimo odottaa perheen esikoista, jonka on tarkoitus syntyä kuukauden kuluttua.

– Isyys ei minua niin jännitä, sillä tiedän vauvan olevan terve. Kävimme 4D-ultrassa ja siellä selvisi, että kaikki on kunnossa. Tottakai isäksi tulo on aivan mieletön asia, Meurman hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat