Huuhkajat-valmentaja Markku Kanerva ja Arja Koriseva tutustuivat toisiinsa gaalojen takahuoneissa: "Tuntuu kuin olisimme tunteneet pidempääkin"

Näin Arja Koriseva yllätti Markku Kanervan 4:30
Näin Arja Koriseva yllätti Markku Kanervan.

Markku Kanerva yllätettiin Arja Korisevan toimesta Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Huuhkajat-valmentaja Markku Kanerva koki iloisen yllätyksen Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelmassa, kun laulaja Arja Koriseva esitti hänelle kappaleen, joka on miehen sydäntä lähellä.

Koriseva lauloi Eppu Normaalin Vuonna ’85 -kappaleen uudelleen sovitettuna. Kanervalle kyseinen vuosi on hyvin merkityksellinen, niin yksityiselämässä, uralla kuin rakkausrintamalla. Kanerva on hyvin kiitollinen ja otettu Korisevan yllätyksestä.

– Se osui ja upposi. Tunneskaala meni esityksen aikana laidasta laitaan. Tunsin niin iloa kuin haikeita muistoja ajatellessani kyseistä vuotta. Kyllähän esitys myös liikutti, Kanerva totesi lähetyksen jälkimainingeissa MTV Uutisille.

Idea yllätyksestä sai alkunsa, kun Koriseva oli saanut tehtäväkseen yllättää jonkin urheilijan. Tuolloin Huuhkajat-huuma oli EM-kisojen vuoksi suurta ja laulajalla tuli oitis mieleen Kanerva.

– Oli iso juttu saada esittää tämä kappale Markulle. Tämä oli kiitos Markulle koko Suomelta.

Koriseva ja Kanerva ovat tutustuneet toisiinsa gaaloissa ja niiden takahuoneissa.

– Tuntuu kuin olisimme tunteneet pidempäänkin, on helppoa olla toisen kanssa, Koriseva kertoi.

Kaksikko yhdistää myös se, että he molemmat ovat ammatiltaan opettajia

– Voin yhtyä Arjan sanoihin. Myös opettajakoulutus yhdistää meitä ja tietenkin esiintyminen. Hän esiintyy laulajana, minä aiemmin pelaajana ja nyt valmentajana, Kanerva mietti.

Kanerva kokee, että esitys ei ollut kunnianosoitus pelkästään hänelle.

– Vaikka tämä minulle osoitettiin, niin koen, että tämä on kunnianosoitus myös Huuhkajille ja suomalaiselle jalkapallolle, mies totesi kiitollisena.

Katso yllä olevalta videolta, miten Arja Koriseva yllätti Markku Kanervan.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat