Toimittaja Mervi Kallio sai superyllätyksen uutisankkuri Kirsi Alm-Siiran toimesta: "Olen tosi kiitollinen"

5:09
Mervi Kallio muistelee työtään lentoemäntänä

Toimittaja Mervi Kallio sai ystävältään uutisankkuri Kirsi Alm-Siiralta ihanan yllätyksen.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi starttaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 13.helmikuuta alkaen. 

Ohjelman toisella kaudella nähdään jälleen liuta julkisuudesta tuttuja henkilöitä, jotka kokevat tv-kameroiden edessä elämänsä yllätyksen.

Näin kävi myös toimittaja Mervi Kalliolle, kun hän sai ikimuistoisen yllätyksen ystävältään uutisankkuri Kirsi Alm-Siiralta.

– Olen tosi kiitollinen Kirsille meidän ystävyydestämme ja siitä osoituksesta, että hän halusi minut yllättää. Olin tosi yllättynyt ja liikuttunut. Kosketti tosi paljon, että on nähty tällainen vaiva.

Kallio ja Alm-Siira ovat olleet pitkään ystäviä. He tapasivat toisensa tv-ohjelman kuvauksissa. Ystävyys syveni Maikkarin työvuosien aikana.

– Tutustuttiin Elixir-ohjelmassa, jossa julkkikset menivät joukkueeseen ja treenattiin. Kirsi oli maratonkoulussa ja olin siinä ohjelmassa joka paikan höylänä. Samassa työpaikassa meidän ystävyys on syventynyt ja ollaan yhteydessä ja soitellaan.

– Ollaan edelleen läheisiä, vaikka lopetin Maikkarilla, niin ystävyys säilyy. Kirsi on minun yksi läheisimmistä ystävistä, Kallio kertoo. 

Yllätettiin myös aiemmin

Ystävän tekemä yllätys ei ollut Kalliolle ensimmäinen. Aiemmin hänet yllätettiin hääpäivänä.

– Ystävät yllätti silleen, kun oli Jonin kanssa hääpäivä, että yhtäkkiä meille tulee kaksi läheisintä ystävää ja he rupeavat hääräämään jotain. Ne olivatkin minun yllätyssynttärit ja Samuli Edelman tuli laulamaan meille. Rakastan Samulia ja itkin.

– Sitten paikalle tuli meikkaaja ja luulin, että menemme syömään pienellä porukalla. Ystäväni johdatti minut toiseen paikkaan ja siellä oli neljäkymmentä läheisintä ystävääni odottamassa. Minulla ei ollut mitään hajua.

Kallio kertoo olevansa parhaillaan miehensä kanssa Levillä lomailemassa.

– Ollaan Levillä ja lähdetään pian takaisin kotiin. Olen ottanut rennosti ja nukkunut sikana.

Kallion lisäksi ohjelmassa musiikkiyllätyksen saavat muun muassa muusikot Jare Tiihonen,  BenjaminElastinenEllinooraSamu HaberRobin Packalen ja Sanni.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma  13. helmikuuta klo 19:30 alken MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja