Oliko tämä pilkku? Huuhkajat-topparilta suora mielipide takaiskuun johtaneesta tuomiosta

Huuhkajien luottopuolustaja Joona Toivio antoi rehellisen mielipiteensä Bosnia-Hertsegovinan avausmaaliin johtaneesta rangaistuspotkutuomiosta.

Bosnia-Hertsegovina sai rangaistuspotkun toisella puoliajalla, kun erotuomari katsoi pelivälineen osuneen Jukka Raitalan käteen. Suomalaiset protestoivat tuomiota aikansa, mutta pallo vietiin silti pisteelle.

Tilanne näkuu pääkuvan videolla, jossa Tulosruudun raportti Huuhkajien 2-2-tasapelistä. 

Tilannetta lähietäisyydeltä seurannut Joona Toivio antoi suoran mielipiteensä tuomiosta.

– Mun mielestä se ei todellakaan näyttänyt pilkulta, sen mitä siitä kahden metrin päästä nopeasti näin. Ei todellakaan tullut sellainen fiilis, että nyt voisi viheltää pilkun, Toivio kommentoi tuomiota ottelun lehdistötilaisuudessa.

Nikolai Alho ei nähnyt rangaistuspotkun aiheuttanutta tilannetta, mutta 28-vuotias laitapuolustaja harmitteli omaa osuuttaan rangaistuspotkuun johtaneessa tapahtumaketjussa. Alholla oli tilaisuus putsata pallo väljemmille vesille, mutta purkuyritys epäonnistui.

– Siinä tuli keskitys ja minulta huono purku, joka lähti ylöspäin. Jos olisin saanut sen (purettua), ei olisi välttämättä sitä tilannetta tullut, Alho kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat