Huuhkajat-tähti Lukas Hradeckylla yllättävä kohtaaminen Leijonien kultasankareiden kanssa – "Aika rapeassa kunnossa"

Kultasankarit palasivat Suomeen! Näin eteni kansanjuhlaan huipentunut maanantai 6:41
Videolla tunnelmia Leijonien maanantaisista kultajuhlista.

Leijonat on juhlinut sensaatiomaista maailmanmestaruutta antaumuksella. Myös Huuhkajien tähtivahti Lukas Hradecky pääsi yllättäen seuraamaan kultaleijonien juhlatunnelmia lähietäisyydeltä.

Leijonat voitti historian kolmannen maailmanmestaruutensa sunnuntaina Bratislavassa, kun se kukisti MM-finaalissa Kanadan 3-1-lukemin. Huima maailmanmestaruus sai Suomen kansan täysin sekaisin. Myös Lukas Hradecky seurasi Leijonien MM-taivalta tiiviisti.

– Kaikki nuo loput jatkopelit katsoin. Hemmetin hieno tarina. Jopa minä juhlin isosti voittoa, Hradecky hehkuttaa MTV Urheilulle.

Maanantaina Suomeen saapunut kultajoukkue on juhlinut MM-kultaa nyt jo useamman päivän ajan. Hradecky kohtasi Leijonien kultasankarit yllättäen, kun hän yöpyi joukkueen kanssa samassa hotellissa.

– Itseasiassa mulla sattui olemaan hotelli samassa paikassa. Porukka tsekkaili siinä ulos aika rapeassa kunnossa. Toivottavasti juhlat jatkuu vielä, Hradecky heittää.

Suurimmalta osin ensikertalaisista koostunut Leijonat kaatoi turnauksen aikana niin Ruotsin, Venäjän kuin Kanadankin NHL-tähtiä vilisseet joukkueet. Leijonien upea tarina muistuttaa Hradeckya myös Huuhkajien tilanteesta.

– Siinä on vähän samaa kuin meidänkin jengissä. Meillä ei ole se paras laatu ikinä missään lohkossa ja ollaan aina altavastaajia, joten siitä voidaan oppia, että yhdessä tekemällä voi saavuttaa isoja, Hradecky summaa. 

Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky peilaa Leijonien menestystä jalkapallomaajoukkueeseen:"Yhdessä tekemällä voi saavuttaa isoa" 5:00
Videolla Lukas Hradeckyn mietteitä omasta kaudestaan ja Leijonien MM-kullasta. 

Lue myös:

    Uusimmat