Lempäälä rakentaa kansanjuhlaa sankarikapteeneille – kunnanjohtaja valottaa ehdotuksia Mörkö-Markon kunnioittamiseksi: "Nämä ovat mielestäni mielenkiintoisimpia ehdotuksia"

1:09
Kapteeni Anttila huudatti maanantaina Kaisaniemen puistoa.

Lempäälän kunta kylpee muun Suomen tavoin parhaillaan MM-kultahuumassa. Kunta on järjestämässä paikkakunnalta ponnistaneille Leijonien sankarikapteeni Marko Anttilalle ja Naisleijonien kapteenille Jenni Hiirikoskelle yhteisen kansanjuhlan.

Kunnanjohtaja Heidi Rämö kertoo kunnan suunnittelevan parhaillaan juhlaa yhdessä kauppakeskus Ideaparkin kanssa.

– Kunnan ja Ideaparkin tapahtumakoordinaattorit suunnittelevat parhaillaan yhteistä juhlaa kauppakeskuksen keskusaukiolle sekä Marko Anttilalle että Jenni Hiirikoskelle, kunnanjohtaja Rämö sanoo MTV Urheilulle.

Juhlan tarkka päivä ei ollut vielä keskiviikkoaamuna tiedossa. Ajankohta riippuu Rämön mukaan MM-pokaalin aikataulun jakautumisesta eri paikkakunnille. Jääkiekkoliitto ilmoittaa Lempäälän kunnalle sopivan päivämäärän juhlallisuuksia varten.

Lempäälän jäähalli nimettiin ensitöiksi kesäkuun loppuun asti Mörkö-areenaksi, mutta kunnanhallitus linjaa tulevana maanantaina myös mahdollisista muista tunnustuksista. Ehdotuksia kuntalaisilta on tullut Rämön mukaan lukematon määrä.

– Perinteiset ehdotukset tonteista ja rantatonteista ovat mukana. Mukana on myös juniorijääkiekkoon liittyviä ehdotuksia, kuten Mörkö-teemaiset jääkiekkokoulut ja jäävuorot. Nämä ovat minun näkökulmastani mielenkiintoisimpia ehdotuksia, Rämö sanoo.

– Suurin asia kuntalaisille tässä on se, että meidän nuoret näkevät tältäkin paikkakunnalta olevan mahdollista ponnistaa eteenpäin.

Patsaita on ehdotettu moneen eri paikkaan kuin myös katujen, kokonaisten asuinalueiden, torien tai aukioiden nimeämisiä Anttilan ja Hiirikosken mukaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja