Hurja pyöräkolari! Kilpailija joutui tiimikaverinsa kolaamaksi – raju tilanne herättää raivoa: "Tämä ei näytä vahingolta"

Super League Triathlonin kilpailussa nähtiin karmiva kolari, kun tallitoverukset Nicole van der Kaay ja Alice Betto törmäsivät rajusti yhteen pyöräilyosuudella.

Toulousessa järjestetyn kilpailun pyöräosuudella nähtiin karmiva kolari, kun uusiseelantilainen Nicole van der Kaay yritti ohittaa italialaista tiimikaveriaan Alice Bettoa.

Betto leikkasi kuitenkin suoraan van der Kaayn eteen, ja uusiseelantilainen lennähti pyöränsä selästä rajusti päin aitaa ja mätkähti lopulta asfalttiin. Van der Kaay joutui lopulta keskeyttämään kisan.

Super League Triathlonin jakaman videon kommenttikenttä täyttyi nopeasti viesteistä, joissa Bettoa syytettiin teon tahallisuudesta. 

– Tämä on hyökkäys, ei kolari, eräs kommentoija kirjoittaa.

– Tämä ei näytä lainkaan vahingolta. Pahoja, pahoja uutisia, toinen kirjoittaa.

Van der Kaay riensi kommenttikenttään puolustamaan tiimiläistään.

– Hei kaikki kommentoijat. Tämä oli vahinko, joita valitettavasti tapahtuu kisaillessa. Alice on pyytänyt anteeksi ja on syvästi pahoillaan. Minä olen myös kunnossa, ei murtuneita luita, van der Kaay kirjoittaa kommenttikentässä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kolarissa osallisena ollut Alice Betto julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa pahoitteli tilannetta pyysi van der Kaaylta anteeksi. Betto on saanut julkaisun kommenttikentässä raivokasta kritiikkiä ja syytöksiä osakseen. 

Lue myös:

    Uusimmat