Tähtiurheilijan brutaalin irtioton kruunannut pitkä huikka lähti leviämään somessa: "Toivottavasti hän sai joltain kyydin pois"

Pyöräilyn Espanjan ympäriajon kuudennen etapin voittoon ajanut yhdysvaltalainen Sepp Kuss nautti saavutuksestaan antaumuksella torstain 183,5 kilometrin rykäisyn päätteeksi.

Kuss hyökkäsi irtiottoon pääjoukosta Javalambren hurjassa nousussa. Hän oli maalissa 26 sekuntia ennen kakkoseksi sijoittunutta Ranskan Lenny Martinezia, joka nappasi etapin jälkeen johtajan liivin puolustavalta mestarilta Remco Evenepoelilta, jolle loppunousu tuotti ison tappion.

12 kilometrin nousuun päättyneen brutaalin rypistyksen kruunasi Kussin juhlinta palkintopallilla. Amerikkalainen otti samppanjapullostaan pitkän ja nautiskelevan huikan, josta kuvattu video lähti heti kiertämään sosiaalisessa mediassa.

– Toivottavasti hän sai joltain kyydin pois vuorelta, kirjoitti tapausta kommentoinut X-käyttäjä Sadhbh O'Shea.

Kussille voittokulaus maistui makealta.

– Se oli uskomattoman kova etappi. Halusimme kokeilla irtiottoa ihan vain testataksemme Quick Step -tallia ja tiesimme, että sen kontrolloimisesta tulee vaikeaa, Kuss sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

– Olo tuntui koko päivän mahtavalta, superhyvältä, joten mietin vain, että milloin lähden ja milloin yritän tehdä eroa.

Lue myös:

    Uusimmat