Huomasitko tätä? Cristiano Ronaldon korvaaja tuuletti takavuosien MM-sankarin tyyliin

FIFA ottelukooste neljännesvälierä: Portugali - Sveitsi 6:05
Katso videolta Goncalo Ramosin maalit.

Portugalin Cristiano Ronaldon tilalle jalkapallon miesten MM-kisojen Sveitsi-neljännesvälierän avauskokoonpanoon nostettu Goncalo Ramos tuuletteli 6-1-voitossa tehtyä kolmea maaliaan ruotsalaisille tutulla tyylillä. Vastaavanlainen tuuletus nähtiin vuoden 1994 MM-kisojen Ruotsin sankarilta Kennet Anderssonilta.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Andersson viimeisteli turnauksessa viisi maalia ollen Ruotsin paras maalintekijä. Hän sijoittui maalipörssissä jaetulle toiselle sijalle. Ruotsi otti turnauksessa pronssiset mitalit. 

Ramos nostettiin Ronaldon tilalle Sveitsi-otteluun ja osoitti olevansa luottamuksen arvoinen. 21-vuotias Benfican hyökkääjä viimeisteli hattutempun ja itsensä nyt viimeistään koko jalkapallomaailman tietoisuuteen. Hän tuuletti jokaista osumaa Anderssonin tyyliin. Tämä sai TV4:n asiantuntijan ja Huuhkajiakin luotsanneen Hans Backen innostumaan.

– Voihan nyt, voihan nyt. Hän tekee Kennet Anderssonin, herranjumala, Backe sanoi lähetyksessä.

Ramoksella ei suinkaan ole yhteyksiä Anderssoniin tai Ruotsiin, vaan taustalla on Ramoksen lempinimi "O pistoleiro" (pyssymies). Näin kertoi Twitterissä muun muassa Bein Sport. Kennet Andersson on aiemmin kertonut, että hän on ottanut tuuletuksen Australiasta.

– Katselin australialaista jalkapalloa ystävieni kanssa ja se oli mielestämme todella siistiä urheilua. Mutta koska maalit koostuvat vain kahdesta korkeasta tolpasta ilman verkkoa, niin heillä on oltava maalituomareita, ja sitten he tekevät käsillään tämän eleen. Ajattelimme, että he näyttivät niin typeriltä, hieman jäykiltä ja sitten otin sen tuuletukseksi vuoden 1994 MM-kisoihin, Andersson sanoi BBpoddille.

Portugali eteni 6-1-voiton myötä puolivälieriin, jossa se kohtaa Espanjan rangaistuspotkukisassa pudottaneen Marokon.

Katso pääkuvan videolta Ramoksen osumat sekä tuuletukset.

Lue myös:

    Uusimmat