Hämmentävä paljastus osui kameraan: Englannin EM-pelaaja "ei halunnut laukoa rangaistuspotkua"

Englannin ratkaisevan rangaistuspotkun upottanut Trent Alexander-Arnold on aikaansaanut hämmennystä lauantain Sveitsi-voiton jälkeen.

Alexander-Arnold, 25, tuli vaihdosta kentälle jatko-ottelun toisella puoliajalla. Hän sai lähes saman tien vastuulleen Englannin viidennen rangaistuspotkun 1–1-lukemiin päättyneen peliajan jälkeen.

Cole PalmerinJude BellinghaminBukayo Sakan ja Ivan Toneyn onnistuttua aikaisemmissa pilkuissa, Liverpoolin tähtipuolustaja laukoi ratkaisevan yrityksen pomminvarmasti sisään ja lähetti Englannin EM-kisojen välieriin.

Ottelun jälkeen Alexander-Arnold juhli voittoa ystävien ja perheensä kanssa kameroiden kuvatessa.

Viraaliksi menneellä videolla hänen kuultiin sanovan, ettei joku hänen joukkuetovereistaan halunnut joutua rangaistuspotkukilpailussa vastuuseen.

– Hän ei halunnut laukoa yhtä (rangaistuspotkua), Alexander-Arnold sanoi katsomosta kuvatulla videolla, joka on kerännyt yli 5 miljoonaa katselukertaa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

Alexander-Arnoldin kommentti on herättänyt fanien keskuudessa spekulointia siitä, kenestä englantilaispelaaja mahtoi puhua.

– Se oli varmaan (EberechiEze, koska hän näytti todella hermostuneelta, mutta uskoisin että kyseessä oli Phil Foden, kommentoi yksi.

– Sen oli oltava (HarryKane, koska hän on ollut järkyttävä läpi turnauksen, kommentoi toinen.

– Trent viittaa tässä ehdottomasti Fodeniin, enkä ole yllättynyt. Hänet otettiin pois viisi minuuttia ennen loppua. Foden ei vaikuta sellaiselta, jolla olisi munaa rangaistuspotkukilpailuun, analysoi kolmas.

Alexander-Arnold aloitti Englannin kaksi ensimmäistä EM-kisaottelua keskikentällä, mutta hänet pudotettiin sen jälkeen penkille, josta minuutteja ei juurikaan ole irronnut.

Nyt laitapuolustaja nousi kuitenkin yhdeksi joukkueensa sankareista merkittävässä puolivälierävoitossa, jonka myötä Englanti pelaa keskiviikkona toisesta peräkkäisestä EM-finaalipaikasta Hollantia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat