Portugalin päävalmentajalta raju veto – Cristiano Ronaldolle penkkikomennus MM-kisojen kohtalonotteluun

3:23
C Moren studio otti tiukasti kantaa Ronaldon pelaamiseen MM-kisoissa.

Portugalin supertähti Cristiano Ronaldo on jätetty avauskokoonpanon ulkopuolelle, kun Portugali kohtaa tiistai-iltana Sveitsin. Ottelun voittaja etenee MM-kisoissa kahdeksan parhaan joukkoon.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Ronaldon otteet alkulohkossa jättivät paljon toivomisen varaa. Vaikka tähtipelaaja sai pallon kertaalleen maaliin, olivat hänen tilastonsa surkealla tolalla. Ronaldo oli erään tilastopalvelun mukaan jopa turnauksen surkeimpien pelaajien joukossa.

Nyt päävalmentaja FernandoSantos on tehnyt rajun ratkaisun. Kapteeni Ronaldo istuu penkillä, kun Portugali kohtaa Sveitsin klo 21 alkaen. Hänen korvaajansa on Goncalo Ramos.

Santos on aiemmin kritisoinut Ronaldon asennetta Etelä-Korea-ottelussa tapahtuneessa välikohtauksessa. Santos otti Ronaldon pois kentältä, ja Saudi-Arabiaan espanjalaislähteiden mukaan siirtyvä Ronaldo teki mielenosoituksellisia käsimerkkejä astellessaan vaihtoon. 

– Näin sen tv:stä, enkä pitänyt siitä, en lainkaan. En todellakaan pitänyt siitä, mutta sen hetken jälkeen se asia oli loppuun käsitelty, Santos totesi tapauksesta. 

Viikonvaihteessa portugalilaislehti A Bola järjesti lukijakyselyn, jossa oli mahdollisuus kertoa mielipiteensä siitä, pitäisikö Ronaldon olla avauksessa Sveitsiä vastaan. Tulos oli murskaava, 70 prosenttia äänestäjistä halusi penkittää tähden. 

Portugalin ja Sveitsin välisen ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä sensaatiomaisesti Espanjan kellistäneen Marokon

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja