Cristiano Ronaldon sisko raivostui veljensä kohtelusta – "Hänen teoillaan ei ole mitään merkitystä"

0:26
Katso videolta Cristiano Ronaldon poistuminen vähin äänin Sveitsi-ottelusta.

Cristiano Ronaldon läheiset ottivat supertähden penkityksen raskaasti. Ronaldo aloitti jalkapallon miesten MM-kisojen neljännesvälierän Sveitsiä vastaan vaihtopenkiltä. Erityistä ääntä piti Ronaldon sisko Elma Aveiro.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Portugali voitti neljännesvälierän 6-1 ja eteni puolivälieriin, jossa vastaan asettuu Marokko. Ronaldon korvaajaksi avauskokoonpanoon valittu Benfica-hyökkääjä Goncalo Ramos pelasi loistokkaasti viimeistellen hattutempun Sveitsin verkkoon. Monien mielestä Ronaldon penkitys ja Ramoksen avauskokoonpanon paikka oli neronleimaus päävalmentaja Fernando Santosilta. Ronaldon sisko Aveiro ei ollut samoilla linjoilla.

– Kyllä, Ronaldo ei ole ikuinen. Kyllä, Ronaldo ei tule pelaamaan ikuisesti. Valitettavasti hän ei tee nyt maaleja, hän on liian vanha, Portugali ei tarvitse Ronaldoa. Puhumme siitä, mitä kuulimme. Hänen teoillaan ei ole mitään merkitystä, kaikki hänen tekonsa unohdetaan. Nyt he sanovat anteeksi ja etteivät he tarvitse enää häntä. Viesti tuli perille, nähdään myöhemmin. On sääli alentaa miestä, joka on antanut niin paljon, Aveiro kirjoitti Instagramin tarinaosiossa.

Santos oli sanonut aiemmin, että Ronaldo penkitettiin taktisista syistä. 37-vuotiaan Ronaldon tyttöystävä Georgina Rodriguez avasi myös sanaisen arkkunsa portugalilaistähden penkityksen myötä.

– Kaikkien katseet kohdistuivat sinuun, kun samalla yksitoista pelaajaa lauloi kansallislaulua. Sääli, että emme päässeet nauttimaan maailman parhaimmasta pelaajasta 90 minuutin ajan. Fanit eivät ole lopettaneet nimesi huutamista, Rodriguez kirjoitti omalla Instagram-tilillään.

Portugali pelaa oman puolivälieränsä lauantaina alkuillasta. Se kohtaa Espanjan yllättäneen Marokon.

Katso alla olevalta videolta Cristiano Ronaldon reaktio hänet korvanneen Goncalo Ramosin maaliin. Katso pääkuvan videolta Cristiano Ronaldon poistuminen vähin äänin Sveitsi-ottelusta.

1:33

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja