Huolestuisitko, jos mies suhteenne aikana säilyttäisi edelleen ex-kumppaninsa tavaroita? Raati vastaa: "Mies edelleen miettii exäänsä, ehkä jopa haikailee"

Päivän nimi: Tuomas Rajala 8:41
Ero voi olla riitaisa ja kipeä, mutta kuka miestä tukee? Tuomas kirjoitti ero-oppaan miehille: "Miehet selviytyvät avioerosta huonommin, pahimmillaan ero voi tappaa".

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miehellä, jota tapailen, on edelleen exänsä muutamia tavaroita luonaan. Hän on sanonut, että toivoo joskus tulevaisuudessa voivansa palauttaa ne, ja olla väleissä exän kanssa. Ja myös, että se aika "ei ole vielä". Mitä ajattelisit? Onko huolestuttavaa?" kysyy nimimerkki N35 neuvoton.

Näin raati vastasi

"Kuulostaa, että miehellesi ei riitä tavaroiden passiivinen palautus esim. postitse tai yhteisen tutun välityksellä, vaan mies toivoo kohtaavansa eksän "hyvissä merkeissä" vielä. Miehen kannattaa käydä ero läpi ensin loppuun ennen kuin rakastut häneen."
– Nainen, 27, sinkku

"On todellakin huolestuttavaa. Mies toivoo ja odottaa, että saisi vielä eksänsä takaisin, sinä olet vain varalla, koska parempaa, eli eksää, hän ei saa. Karua, mutta totta. Valitettavasti. Kokemusta on."
– Nainen, 37, naimisissa

"Onko mies epäluotettava? Ovatko miehen ja exän välit jotenkin epäsopivat, tai muuta sellaista? Jos eivät, tutkiskele itseäsi ja tätä tunnetta. Johtuuko se kokemistasi traumoista/huonoista kokemuksista? Hylkäämiseksi tulemisen pelosta? Älä anna pelkojesi pilata suhdetta."
– Mies, 33, naimisissa

"On huolestuttavaa. Mies siis edelleen miettii exäänsä, ja ehkä jopa haikailee tämän perään. Hän ei varmastikaan ole päässyt tästä vielä eroon, eikä siis ole myöskään valmis uuteen suhteeseen."
– Nainen, 46, naimisissa, kerran eronnut

"Ajattelen, että sinun pitäisi keskustella miehen kanssa. Mitä hän tarkoittaa ja mitä toivoo siltä, että hän olisi väleissä exänsä kanssa? Kyseinen mies on ainoa, joka voi vastata siihen, onko sinulla syytä olla huolissasi."
– Nainen, 39, sinkku

"Mitä tuosta välittämään. Ero ottaa aikaa, ja monenlaisia tunteita saattaa olla, puolin ja toisin. Mies palauttaa tavarat, kun sen aika on ja that's it."
– Mies, 33, useasti eronnut

"Riippuu ihan siitä, kuinka kauan erosta. Jos pidempi aika jo, huolestuisin ainakin vähän."
– Mies, 33, parisuhteessa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat