Onko seksin harrastaminen ex-kumppanin kanssa virhe? Raati vastaa: "Jos tulisi mahdollisuus..."

Millainen on salainen luottokikkasi seksissä? Naiset vastaavat 0:35
Millainen on salainen luottokikkasi seksissä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kysymys raadille: Harrastaisitko seksiä exän kanssa, jos seksi on ollut hyvää ja haluaisit 'vain seksiä', et siis todellakaan palata yhteen? Vai olisiko seksin harrastaminen exän kanssa virhe?" kysyy nimimerkitön.

Näin raati vastasi

"Hyvä seksi on aina hyvää seksiä. Totta kai sen exänkin pitää ajatella, että nyt vaan ollaan vällyjen välissä pitämässä hauskaa. Mutta ei, seksin harrastaminen on ok minun mielestäni."
– Nainen, 26, avioliitossa

"Antaa mennä. Ei järvi soittamalla kulu."
– Mies, 35, parisuhteessa

"En missään nimessä. Seksi ilman tunteita on plääh."
– Nainen, 42, parisuhteessa

"Naisena vastaan tähän, että se olisi täydellinen virhe minun puoleltani. Alkaisin kuitenkin seksin aikana ja jälkeen miettimään 'tunteella' asioita, kuten yhdessäoloa jne. Kysyjän kohdalla: ymmärtäisikö ex, että kyseessä on pelkkä seksi?"
– Nainen, 36, avoliitossa

"On se virhe, se tarrautuu heti taas kiinni. Parasta, kun lopetat kaikki yhteydet häneen ja hänen ystäviinsä ja sukulaisiinsa, jos vain voit, vaikka kuinka sovussa eroaisitte."
– Mies, 50 naimisissa, kai

"Jos tulisi mahdollisuus ihan vain seksin harrastamiseen vailla tunteita, niin näin tekisin. Olen haaveillut seksin harrastamisesta nuoruuden kihlattuni kanssa. Hän on mies, ja olen hänen jälkeensä ollut vain naisten kanssa."
– Nainen, 38, eronnut sinkku

"Jos kumpikin, niin sinä kuin exäsikin, haluatte pelkkää seksiä, asiassa ei liene ongelmaa. Jos pelkää, että sinä tai exäsi alkaa elätellä toivetta yhteen palaamisesta, silloin seksi exän kanssa on suuri virhe. Jos se ei satuta ketään, se on ihan ok."
– Nainen, 38, sinkku

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat