Mainos

Hullusta valoshow'sta huikea hitti – haluaisitko asua naapurissa?

Yhdysvallat on jouluvalojen luvattu maa, mutta osataan maassa irrotella myös Halloweenin aikaan. Tämä todistaa ainakin Riversidessa asuva 39-vuotias Kevin J., jonka huikeasta Halloween-esityksestä on tullut melkoinen YouTube-hitti.

Noin viikossa miehen valoshow'ta on katseltu palvelussa jo yli 2,5 miljoonaa kertaa. Myös viime vuoden esitys Michael Jacksonin Thrillerin tahtiin on kerännyt miljoonayleisön.

Kevinin show koostuu neljästä laulavasta kurpitsanaamasta, LMFAO:n Party Rock -hittibiisistä sekä tuhansista ja taas tuhansista valoista.

Mies teki ensimmäisen valoshow'nsa vuonna 2008, tuolloin tosin huomattavasti vaatimattomilla aineksilla. Miehen ensimmäinen esitys koostui näet vain kymmenestä valaistusta kurpitsasta.

Myöhemmin projekti aikoi kuitenkin paisua. Kevin kertoo tehneensä lähes kaikki esityksessään käyttämät valot mittatilaustyönä itse.

Ohjelman luominen ei suju hetkessä. LA Timesin haastattelussa Kevin kertoo, että minuutin mittaisen musiikkiesityksen ohjelmoimiseen kuluu 15 tuntia. Tämän vuoden esityksen valmistelun mies aloitti jo maaliskuussa.

Valtaisan valoshow'n luulisi koettelevan naapureiden hermoja, mutta Kevinin mukaan sopu naapureiden kanssa on kuitenkin säilynyt. Huomaavaisuudesta naapureitaan kohtaan mies esittää valospektaakkelinsa vain kerran illassa, puoli kahdeksan aikaan.

Katso YouTube-video

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.