Huippumalli Ashley Graham läväytti sosiaaliseen mediaan rehellisen kuvan imettämisestä – somekansa hurmioitui oitis: "Kiitos, että teet siitä niin normaalia"

Ashley Graham on tunnettu aidoista kuvistaan. 

Mallina tunnetu Ashley Graham jakaa sosiaalisessa mediassa paljon kehopositiivisuuteen liittyviä päivityksiä. Sen lisäksi hän jakaa faneilleen rehellistä kuvaa lapsiarjesta. Hänellä on alle vuoden ikäinen, tammikuussa syntynyt poika elokuvantekijä Justin Ervinin kanssa. Lapsi on heidän esikoisensa. 

Graham julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa imettää pienokaistaan ulkona.

– Seisominen on se juttu tällä hetkellä. Minun iso poikani. Hän ei vielä kävele, mutta ryömii ja vetää itsensä ylös kaikkialle, Graham kirjoittaa. 

Grahamin päivitys on kerännyt kiitosta hänen seuraajiltaan. 

– Kiitos, että olet esikuvana normalisoidaksesi imetystä. 

– Kuvasi saa ikävöimään imetystä. Kiitos, että teet siitä niin normaalia. 

Moni seuraajista kertoo myös omia kokemuksia imetyksestä. 

– Minun tyttäreni on 18 kuukautta ja edelleen imetän. 

– Poikani söi myös seisaaltaan 13 kuukauden ikäisenä, seuraaja kirjoittaa. 

Graham on puhunut rehellisesti julkisuudessa siitä, mitä muutoksia raskaus tuo kehoon. Synnytettyään hän kertoi aiheesta, josta ei puhuta liiemmin julkisuudessa. 

– Nosta kätesi, jos et tiennyt, että joudut vaihtamaan myös omia vaippojasi. Kukaan ei puhu toipumisajasta, jonka vastasynnyttäneet äidit joutuvat käymään läpi. Haluan näyttää teille, ettei elämä ole pelkkää perhosia ja sateenkaaria. On uskomatonta, että joudumme edelleenkin ylittämään esteitä puhuessa vaikeuksista, joita naiset käyvät läpi, Graham kirjoitti Instagram-postauksensa yhteyteen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja