Huippumalli Ashley Graham julkaisi herkän imetysvideon –seuraajat ylistävät luonnollista äitiä

Plusmallina tunnettu Ashley Graham julkaisi aidon ja herkän imetysvideon Instagramissa.  

Huippumalli Ashley Graham jakaa sosiaalisessa mediassa paljon kehopositiivisuuteen liittyviä päivityksiä. Sen lisäksi hän jakaa faneilleen rehellistä kuvaa lapsiarjesta. Hänellä on vuoden ikäinen poika elokuvantekijä Justin Ervinin kanssa. Lapsi on heidän esikoisensa.

Graham julkaisi Instagram-tililleen videon, jossa hän imettää pienokaistaan.

– Täydellinen aamu suloisen poikani kanssa. Tänään New Yorkissa sataa lunta paljon, mutta aion silti heittää Isaacin haalareihin ja lähteä pulkkailemaan, Graham kirjoittaa videon yhteydessä.

Kaunottaren seuraajat kommentoivat upeaa ja rehellistä videota.

– Niin täydellistä, henkilö kommentoi.

– Koen sen mielenkiintoisena, että ensireaktioni oli katsoa poispäin. Olemme niin tottuneita siihen, että katsomme naisvartaloita vain seksuaalisesta näkökulmasta ja sen täytyy loppua. Kiitos kuin jaoit niin kauniin hetken, nainen kirjoittaa.

– Ihanaa, että olet luonnollinen ja imetyshäpäisyn yläpuolella. Niin ihanaa nähdä luonnollisen kaunista äitiyttä, Instagramissa hehkutetaan.

Graham on yksi muotimaailman kuumimmista nimistä. Plusmalli on nähty muun muassa Voguen, Ellen ja Harper's Bazaarin kansissa.

Kaunotar oli myös historian ensimmäinen pluskokoinen malli, joka poseerasi aikoinaan Sports Illustratedin ikonisessa uimapukunumerossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja