Mainos

HS: Suomalaislahko kehottaa naisia ryömimään miestensä edessä

Yksi Suomen kannattavimmista yrityksistä perustuu uskonnollisen lahkon jäsenten riistämiseen, kirjoittaa Helsingin Sanomien Kuukausiliite. Samasta asiasta on kertonut aiemmin myös Ylen MOT-ohjelma.

Tiedot perustuvat useiden lahkosta lähteneiden haastatteluihin.

Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi -nimisen yrityksen asiakkaita ovat lukuisat tunnetut yritykset ja julkisen hallinnon yksiköt. Yritys myy muun muassa verkkosivujen ulkoasun suunnittelua ja radiomainoksia.

Yhtiön toimitusjohtaja Tapani Koivuniemi on Kuukausiliitteen mukaan pyörittänyt Espoossa jo yli kaksikymmentä vuotta raamattupiiriä, joka muuttui jo alkuvuosina alistavaksi salaiseksi lahkoksi.

Lahko sai alkunsa Otaniemen Teknillisen korkeakoulun kristillisessä opiskelijajärjestössä, ja suurin osa jäsenistä on korkeasti koulutettuja. Lahkolaiset erosivat kuitenkin opiskelijajärjestöstä 80-luvun lopulla, ja 90-luvun jälkipuoliskolla he jättivät myös luterilaisen kirkon.

Lehden mukaan Koivuniemi pystyy tarjoamaan palvelujaan edullisesti, sillä yhtiössä työskentelee lahkon jäseniä puoli-ilmaiseksi.

Työntekijöiden oletetaan tekevän työtä jopa 300 tuntia kuukaudessa, ja palkka on huomattavasti pienempi kuin vastaavissa tehtävissä muualla, noin 2000 euroa kuussa. Yhtiössä työskenteleminen on kuitenkin lahkolaisten silmissä suuri kunnia.

Yritys on pärjännyt hyvin erityisesti julkisen hallinnon tarjouskilpailuissa, joissa virkamiesten on yleensä valittava edullisin vaihtoehto.

Seksuaalista painostusta ja ulkonäköpaineita

Kuukausiliitteen mukaan lahkon jäseniä on painostettu muun muassa laihduttamaan itsensä alipainoisiksi ja antamaan kielisuudelmia muillekin lahkon jäsenille kuin puolisolleen. Jos ei halunnut osallistua joukkosuutelemiseen, saattoi joutua kertomaan lahkon johtohahmoille tuntikausia yksityiskohtia seksielämästään. Tätä kutsuttiin sielunhoidoksi.

Naisille lahko on suositellut nöyryysharjoituksia, joiden aikana he puhuttelevat miestään herrakseen tai ryömivät päivittäin tämän edessä. Lapset käyvät koulunsa kotona, ja naiset ovat yleensä kotiäitejä, jotka keskittyvät lastensa opettamiseen.

Monet lahkosta eronneet kertovat tarvinneensa lähtönsä jälkeen terapiaa ja muutamat jopa psykiatrista hoitoa. Yhä mukana olevat eivät yleensä ole missään yhteydessä lähteneisiin, vaikka lähteneet haluaisivat jatkaa yhteydenpitoa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.