Mainos

HS: Naisia piinannut mönjämies tunnusti poliisille

Iltapukuisia naisia piinannut mies on tunnustanut poliisille heittäneensä mönjää naisten päälle, kertoo Helsingin Sanomat. Mönjämies on jo muutaman vuoden ajan seuraillut naisia muun muassa Helsingin yliopiston pukujuhlien aikaan ja heittänyt heidän päälleen öljymäistä nestettä tai mönjää.

Yksi mönjämiehen uhreista otti yhteyttä poliisiin viime kuussa Hesarin kerrottua mönjää heittelevästä miehestä. Kävi ilmi, että poliisilla oli tiedossaan mönjämiehen henkilöys, kertoo lehti. Poliisin soittaessa miehelle hän tunnusti teot. Itse poliisilla ei ole mitään näyttöä teoista.

- Hänellä on ollut lapsesta saakka tällainen paha tapa töhriä kauniita pukuja, mistä hän yrittää päästä eroon. Hän on hyvin pahoillaan teoistaan ja halukas korvaamaan aiheuttamansa vauriot. Hän ei ole oikeastaan mikään rikollinen eikä halua ihmisille pahaa, kertoo komisario Heikki Sandberg lehdessä.

Poliisin mukaan mies on eläkkeellä.

Uhri on tehnyt mönjämiehestä rikosilmoituksen jo yli vuosi sitten ja 400 euron vahingonkorvausvaateen.

- Ei raha ole minulle tärkeää, vaan se, että asialle tehtäisiin jotain ja se saataisiin loppuman, nimettömänä pysyttelevä naisen kertoo Helsingin Sanomissa.

Mönjämiestä epäillään lievästä vahingonteosta, joka on asianomistajarikos. Asia menee käräjille jos uhri niin haluaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.