"Hirveässä mankelissa" ollut Eva Wahlström paljastaa: On tullut jo muutama tarjous ulkomaille

MM-ottelun hävinnyt Eva Wahlström: On tullut jo muutama tarjous ulkomaille 8:40
Eva Wahlström kertoo ulkomailta saamistaan tarjouksista.

Suomalaisnyrkkeilijä Eva Wahlström kärsi lauantaina ammattilaisuransa ensimmäisen tappion ensimmäisessä ottelussaan ulkomailla, kun Katie Taylor pesi hänet kevytsarjan IBF- ja WBA-liittojen titteliottelussa Madison Square Gardenissa New Yorkissa. Pian ottelun jälkeen Wahlströmiä ovat odottaneet jo seuraavat tarjoukset ulkomailta.

Wahlströmin ensimmäistä Suomen ulkopuolella käytyä ottelua edelsivät yllättävät käänteet. Suomalainen oli jo ehtinyt valmistautua WBC-liiton ylemmän höyhensarjan MM-otteluun kazakstanilaisnyrkkeilijä Firuza Sharipovaa vastaan, mutta homma meni uusiksi. Pietariin joulukuuksi sovittu matsi peruuntui vain viikkoja ennen ajankohtaa, kun Sharipovan ilmoitettiin loukkaantuneen.

Pian Wahlströmille tuli rahakas tarjous irlantilaista Tayloria vastaan New Yorkin iltaan. Suomalainen suuntasi tähän otteluun maailman parhaaksi naisnyrkkeilijäksi tituleerattua vastustajaansa vastaan pikahälytyksellä, pykälää normaalia painoluokkaansa ylempänä. 

Wahlström sanoo juuri nyt odottavansa eniten sitä, että hän saa viettää joulua rauhassa perheensä ja läheistensä kanssa.

– Tämä syksy oli tosi hurja setti. Valmistautuminen Sharipovaan ja pettyminen siitä, sitten tämä ottelu. Tuntuu, että on ollut hirveässä mankelissa. Ihana olla vain ja sulkea ajatukset, mitä liittyy nyrkkeilyyn, Wahlström sanailee MTV Urheilulle.

Suomalainen valottaa samalla saamiaan tarjouksia.

– Olen edelleen minun sarjani (WBC-liiton ylempi höyhensarja) mestari ja vyötä pitää puolustaa kevään aikana. Itse asiassa jo eilen kun tulin kotiin, oli tullut muutama tarjous ulkomaille. Mutta mikä se ratkaisu on, en tiedä yhtään.

Wahlström tunnustaa olevansa uudestaan valmis lähtemään ulkomaille nopeastikin, jos hän saa riittävän hyvän tarjouksen.

– Minusta oli tosi miellyttävää otella ulkomailla. Siellä ei ollut mitään ylimääräistä lehdistötilaisuutta ja sellaista, mitä täällä on. Täällä pitää aika paljon olla edustamassa, ja se on aika raskasta ennen otteluita. Olen valmis lähtemään, mutta suomalaisten pitää olla valmiina siihen, että häviöitä saattaa tulla. Jos minut pyydetään jonnekin ikään kuin häviämään, voi olla, että sieltä tulee häviöitä. Mutta voi olla, että tulee voittojakin. Olen toki valmis, Wahlström summaa.

Ylälaidan videolla Wahlström kertoo myös elämästä naisnyrkkeilijänä ja millaista maagisella Madison Square Gardenilla oli hypätä kehään.

Alla Tulosruudun kuvaa Wahlströmin ja Taylorin lauantaisesta ottelusta.


Lue myös:

    Uusimmat