Eva Wahlströmiltä täystyrmäys Edis Tatlin suorasanaiselle arviolle – "Ihmettelin, että milloin Ediksestä on tullut psykoterapeutti"

Eva Wahlström: On ollut haastava vuosi 1:46
Eva Wahlström MTV Urheilun haastattelussa Urheilugaalan punaisella matolla.

Eva Wahlström yllättyi suuresti, kun hän kuuli nyrkkeilijäkollegansa Edis Tatlin arvion omasta suorituksestaan MM-ottelussa Katie Tayloria vastaan. 

Wahlström koki ammattilaisuransa ensimmäisen tappion selvin pistein irlantilaistähden käsittelyssä New Yorkissa joulukuussa. Ylemmän höyhensarjan MM-vyönsä säilyttänyt Wahlström tunnustikin Taylorin olleen selvästi parempi.  

Tatli arvioi Huomenta Suomessa pian ottelun jälkeen, ettei Wahlströmillä ollut kaikki pelissä, kun tämä asteli kehään Tayloria vastaan.  

– Kun astuu isoon kehään, halun ja ihan kaiken pitää olla mukana. Siinä ei ollut ihan sataprosenttisesti. Se näkyi jo silloin, kun Eva käveli kehään ennen matsia. Ei ollut nälkää ja halua. Hän taisteli kuitenkin ihan hyvin loppuun asti, Tatli sanoi.  

Vilttiketjussa keskusteltiin Eva Wahlströmin ja Katie Taylorin ottelusta: ”Ei ollut nälkää” 8:28
Edis Tatli arvioi Eva Wahlströmin otteita Huomenta Suomessa 17. joulukuuta. 

Wahlström vastasi Tatlin arvioon MTV Urheilun haastattelussa Urheilugaalan punaisella matolla torstaina. 

– Kuulin tästä. Ihmettelin sitä, että milloin Ediksestä on tullut tällainen psykoterapeutti, että hän osaa lukea minua. Päinvastoin, olin erittäin, erittäin keskittynyt ja minulla oli hirveä rauha. Yleensä käyn kierroksilla. Nyt yritin sulkea sen pois, että olemme isolla areenalla, ja olin ehkä keskittyneempi kuin koskaan, Wahlström painottaa. 

– En tiedä, onko Edis ikinä nähnyt aiemmin minun kävelevän kehään. Olemme olleet samoissa otteluilloissa. Hän saattoi nähdä ensimmäistä kertaa millainen olen kun keskityn, Wahlström lisäsi. 

"Yksi tarjous todella pitkällä"

Wahlström valottaa, että hän on palaamassa kehään piakkoin. Ensin pitää kuitenkin kuntoutua täysin jalkaleikkauksesta. 

– Oikea jalka leikattiin Taylor-ottelun jälkeen, se toipuu vielä. Pääsen kuitenkin piakkoin kehään. 

– Minulla on useampi tarjous, mutta yksi on todella pitkällä. Varmaan ihan lähipäivinä saadaan kuulla siitä. Minulla on vähän kiirettä tuon jalan toipumisen kanssa, toivottavasti ehdin mukaan niihin suunnitelmiin. 

– On huikeaa voittaa tässä kategoriassa, koska mun laji herättää ristiriitaa ja mielipiteitä. Olen kokenut jo pitkään, että olen esikuva pienille tytöille, maailmanmestari totesi gaalan lavalla. 


Lue myös:

    Uusimmat