Edis Tatli ei usko Eva Wahlströmin laittaneen Madison Square Gardenissa kaikkea likoon: ”Puuttui nälkää ja halua”

Vilttiketjussa keskusteltiin Eva Wahlströmin ja Katie Taylorin ottelusta: ”Ei ollut nälkää” 8:28
Nyrkkeilijä Edis Tatli ja MTV Urheilun toimittaja Inka Korhonen puivat Eva Wahlströmin viikonlopun ottelua ja MM-kamppailuun valmistaumista.

Nyrkkeilijä Eva Wahlström kärsi tappion Katie Taylorille kahden eri lajiliiton kevytsarjan MM-titteliottelussa Madison Square Gardenissa lauantai-iltana New Yorkissa. Nyrkkeilijä Edis Tatlin mielestä suomalainen ei ollut ottelussa sataprosenttisesti mukana.

Irlantilainen Katie Taylor voitti lauantain titteliottelun yksimielisin tuomariäänin. Huomenta Suomen Vilttiketjussa pohdittiin maanantaiaamuna Wahlströmin latausta ja valmistautumista otteluun. 

– Kun astuu isoon kehään, halun ja ihan kaiken pitää olla mukana. Siinä ei ollut ihan sataprosenttisesti. Se näkyi jo silloin, kun Eva käveli kehään ennen matsia. Ei ollut nälkää ja halua. Hän taisteli kuitenkin ihan hyvin loppuun asti, Tatli sanoi.  

MTV Urheilun toimittajan Inka Korhosen mielestä Wahlström joutui vaikeaan tilanteeseen, sillä suomalainen sai valmistautua ensimmäiseen ulkomailla – ja vieläpä legendaarisessa Madison Square Gardenissa – käytyyn otteluun vain muutaman viikon. 

Myös ennakkosuosikin viitta laitettiin Taylorin harteille. 

–  Ottelun ympärille luotiin sellaista ilmapiiriä, että vastustaja on mahdoton, Eva lähtee yrittämään ja tämä on hieno mahdollisuus. Olin, että mitä. Eikö tämä kuitenkin ole once in a lifetime-matsi.

– Olisin toivonut Evan kannalta, että hän olisi saanut tiedon tällaisesta puoli vuotta aiemmin. Hän tai hänen tiiminsä ei voinut vaikuttaa asiaan mitenkään. Yhtäkkiä tulee Katie Taylor ja Madison Square Garden. Toivoin Evan kannalta, joka on mahtava urheilija ja persoona, että hitsi, kun hän olisi saanut olla kuukauden valmistautumassa New Yorkissa ja mennä Bronxin kujia, Korhonen tuumi Tatlin kompatessa vieressä.

Tatli muistutti Wahlströmin valmistautuneen kuitenkin aikaisemmin kazakstanilaisen Firuza Sharipovan kohtaamiseen, mutta ottelu peruttiin. Suomalaisen vuosi ei ole ollut helppo.

– Evalla ei ollut paras vuosi nyrkkeilyssä, vaikka hän otteli ensimmäisen ottelun tänä vuonna hyvin. Nyrkkeilyn ulkopuolella on varmasti tapahtunut paljon. Valmentajanvaihdos ja niin poispäin, siinä on paljon tekijöitä, Tatli sanoi.

Katso yllä olevalta videolta, mitä mieltä Tatli on Wahlströmin ja Mira Potkosen vertailemisesta sekä ylempään painoluokkaan hyppäämisestä.

Lue myös:

    Uusimmat