Vastustajan pyöreät posket herättivät Eva Wahlströmin epäilykset – "Perheeltä jäänyt vuoden palkka saamatta"

Eva Wahlströmin MM-ottelu peruuntui – vastustajan selitys epäilyttää 1:02

Nyrkkeilijä Eva Wahlström koki valtavan pettymyksen, kun hän sai keskiviikkona tietää, että hänen ja Firuza Sharipovan välinen MM-ottelu on peruuntunut kazakstanilaisen loukkaantumisen takia. Wahlströmillä on kuitenkin epäilyksensä vastustajan ilmoituksesta.

Pääkuvan videolla Wahlströmin kommentteja MM-ottelun peruuntumisesta.

Wahlströmin piti puolustaa WBC-liiton MM-vyötään Pietarissa 22. joulukuuta. Keskiviikkona tuli kuitenkin tieto, että ottelu, jonka ajankohtaa oli muutettu jo kahdesti aiemmin, peruuntuu.

Suomalaisnyrkkeilijän epäilykset, joista hän ehti kirjoittaa jo sosiaalisessa mediassa, olivat kuitenkin heränneet jo aiemmin.

– Olen vähän seurannut vastustajan tekemisiä sosiaalisesta mediasta, ja sanoin juuri eilen valmentajalle, että katso miten pyöreät posket hänellä on. Hän ei yhtään näyttänyt siltä, että olisi ollut kovilla kuten minä. Minä olen todella riutunut, Wahlström kommentoi MTV Sportille.

– Torstaina meillä olisi ollut WBC-liiton välipunnitus. Eilen minulla alkoi tulla mieleen, ettei kaikki ole ihan ok. Tänään kun tuli ilmoitus, niin tuli fiilis, että taas kerran kävi näin. Sitten heräsi ihan hirveä raivo, ja itkinkin vähän. Sitten kävin treenaamassa raivon pois, mestari jatkoi.

Instagramissa Wahlström epäili kasvohoidossa itseään hemmotelleen Sharipovan ilmoittaman vamman vakavuutta.

– Aika terveeltä se tyttö näyttää ainakin kuvissa. En voi kuitenkaan spekuloida sillä, se voi olla mitä vaan, Wahlström totesi MTV Sportille.

"Kohta tarvitsee mennä tavalliseen duuniin"

38-vuotias Wahlström tunnustaa suoraan, että Sharipova-ottelun palkkiolle olisi ollut käyttöä. Ja tilipussi olisi ollut uran suurin.

– Olisi ollut uran isoin ottelu ja erittäin paikallaan, kun edellisen ottelun liksaa ei koskaan tullut minulle eikä aviomiehelle (nyrkkeilijä Niklas Räsänen). Siinä jäi oikeastaan vuoden palkka saamatta meidän perheeltä. Tämä olisi vähän korjannut asioita.

– Kohta tarvitsee mennä tavalliseen duuniin, kun ei tämä oikein tuota enää, Wahlström heittää sarkastisesti.

– On tässä kuitenkin yksi hyvä asia. Pääsen minun pojan joulujuhliin, jotka olisivat muuten jääneet väliin. Ne asiat merkkaavat kuitenkin eniten.

Wahlströmin mukaan hänelle haetaan jatkuvasti uutta vastustajaa, ja hän saattaa nousta kehään vielä ennen joulua. 

Sharipovan kohtaaminenkin saattaa tulla vielä kyseeseen.

– Mahdollisesti tammi-helmikuusta voisi olla kyse. He toivoivat, etten ottelisi vyöstä sitä ennen.

– On tämä ollut vähän tällaista pelleilyä koko ajan, Wahlström summaa Sharipova-ottelun järjestämisyritykset.

Lue myös:

    Uusimmat