Valtava pettymys! Eva Wahlströmin odottama MM-ottelu kariutui

Eva Wahlström kovilla uuden valmentajan kanssa:"Rajoja on venytetty" 4:40

Mestarinyrkkeilijä Eva Wahlströmin MM-ottelu Firuza Sharipovaa vastaan on jouduttu perumaan kazakstanilaisiskijän loukkaantumisen takia, promoottori Petri Paimander tiedottaa. 

Pääkuvan videolla Eva Wahlströmin kommentteja marraskuun puolivälistä.

Wahlströmin piti puolustaa MM-vyötään Sharipovaa vastaan Pietarissa 22. joulukuuta, mutta ottelu ei toteudu ainakaan tuolloin, sillä Sharipova on kärsinyt loukkaantumisen.

– Promoottorilta saapui sähköpostia, jossa tapahtunutta pahoitellaan ja luvataan taloudellista kompensaatiota harjoittelukustannuksiin ja ottelun siirtoon liittyen. Uutta päivämäärää eivät sen sijaan vielä ottelulle ehdottaneet, Wahlströmin nyrkkeilyllisten asioiden hoitaja Petri Paimander kertoo tiedotteessa.

– Tulemme kuitenkin välittömästi kartoittamaan kaikki mahdollisuudet muiden saatavilla olevien isompien otteluiden osalta, niin Evan omassa painoluokassa kuin kevytsarjassakin. Erinomaisen treenijakson jälkeen Evan pitäisi päästä kehään ja nimenomaisesti kehään merkittävässä ottelussa niin pian kuin mahdollista.

Wahlström on otellut tänä vuonna vain kerran, kun hän voitti Melissa St. Vilin Helsingissä huhtikuussa. Ilta-Sanomien mukaan suomalainen olisi tienannut Sharipova-ottelusta noin 50 000 euroa, uransa suurimman palkkapussin.

– Olen niin raivona. Huusin niin, että naapurit varmaan luulivat jonkun kurkkua leikattavan, Wahlström kommentoi ottelun peruuntumista Ilta-Sanomille.

Wahlström, 38, on otellut urallaan 22 voittoa ja yhden ratkaisemattoman.

Alla olevalla videolla Wahlström kertoo syyskuussa avatusta taidenäyttelystään.

Taidenäyttelynsä avannut Eva Wahlström: Huomenna Venäjälle kirjoittamaan MM-ottelusopimusta 4:36

Lue myös:

    Uusimmat