Eva Wahlströmiltä valtavaa suitsutusta MM-vastustajastaan Katie Taylorista – "Ei turhaan sanota ihmelapseksi"

MM-ottelun hävinnyt Eva Wahlström: On tullut jo muutama tarjous ulkomaille 8:40
Eva Wahlström kertoo ulkomailta saamistaan tarjouksista.

Suomalaisnyrkkeilijä Eva Wahlström jakaa valtavaa suitsutusta irlantilaistähti Katie Taylorille, joka aiheutti lauantaina Wahlströmin uran ensimmäisen ammattilaistappion kevytsarjan IBF- ja WBA-liittojen titteliottelussa Madison Square Gardenissa New Yorkissa.

– Ei ole kyse siitä, että Katie on vähän parempi kuin muut, vaan muut parhaatkin mestarit ovat tällä tasolla (Wahlström pitää kättä rinnan korkeudella) ja Katie on jossain täällä (käsi pään yläpuolella), Wahlström kuvaa MTV Urheilulle.

Tayloria on tituleerattu kaikkien aikojen parhaaksi naisnyrkkeilijäksi.

– Ei häntä turhaan sanota ihmelapseksi. Täytyy muistaa, että Katie on voittanut sarjansa mestarit ja vienyt vyöt myös heiltä voittaen kaikki erät. Ei kukaan ole pystynyt pistämään hänelle vastaan, enkä usko, että pistää, menee hän mihin sarjaan tahansa. Hän on aivan käsittämättömän lahjakas, ja se fysiikka on niin omaa luokkaansa. Tiesin sen mentäessä otteluun, mutta halusin silti yrittää.

Ottelu oli Wahlströmin ja Taylorin yhdeksäs keskinäinen – tosin kaikki kahdeksan aiempaa koitosta olivat vuosien takaa amatööriajoilta, ja nekin kaikki päättyivät Taylorin voittoon.

– Olin amatööriaikoina jo vaikuttunut ja olin nytkin. Menin siitä huolimatta voittamaan.

Wahlström ei surkuttele tappiota, vaan kertoo olleensa iloinen ylipäätään saatuaan mahdollisuuden otella Tayloria vastaan.

– Tiedän, että se olisi ollut ottelu, joka olisi jäänyt tosi paljon harmittamaan, jos minä en olisi ottanut sitä. Minulle ei ole kaikista tärkeintä, että voitan kaikki ottelut ja että lista pysyisi puhtaana, vaan minulle tärkeintä on käydä kaikista kovimmat kamppailut. Olen sydämessäni kamppailija. Tykkään voittaa ja vihaan hävitä, mutta haluan ennen kaikkea kamppailla, Wahlström sanoo painokkaasti.

Mitä Wahlström kertoo unelmistaan? Katso koko haastattelu ylälaidan videolta.

Alla Tulosruudun kuvaa Wahlströmin ja Taylorin lauantaisesta ottelusta.

Lue myös:

    Uusimmat