Herttuatar Meghan sai Hillary Clintonin tuekseen: "Luojan tähden, haluan halata häntä!"

8:38
Brittihovissa kuohuu – Mitä Harry ja Meghan aikovat

Brittilehdistön oikeuteen haastava Sussexin herttuatar Meghan saa tukea Yhdysvalloista.

Sussexin herttuatar Meghaninuutisoitiin lokakuussa haastavan Mail on Sunday -lehden ja sen emoyhtiön oikeuteen. Meghanin mukaan lehti olisi laittomasti julkaissut isälleen osoittamansa kirjeen. Hänen aviopuolisonsa prinssi Harrykin on ilmaissut huolensa, miten brittimedia on pyörittänyt herttuattaren elämää otsikoissa.

Nyt herttuatar saa tukea ihan Yhdysvalloista saakka, kun vuoden 2016 demokraattien presidenttiehdokkaana ollut Hillary Clinton ilmaisi sympatiansa Meghania kohtaan. Hän totesi BBC Radio 5 Liven haastattelussa, että itsekin äitinä haluaisi vain rutistaa Meghania. 

– Luojan tähden, haluan halata häntä! Clinton sanoi ohjelmassa.

Hänen totesi herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn suhteen olevan todellinen rakkaustarina, jota kaikkien tulisi juhlistaa. Clintonin mielestä osa herttuatar Meghanin saamasta kritiikistä on ollut seksististä ja rasistista, koska esimerkiksi Meghanin äiti on afroamerikkalainen.

– Jos katsoo mitä sosiaalisessa mediassa kirjoitettiin, kun heidän (Harryn ja Meghanin) kihlautumisesta kerrottiin, (herttuattaren) rotu nostettiin esille, Clinton sanoi haastattelussa.

Entinen presidenttiehdokas neuvoo herttuatarta keskittymään perheeseen. Hän toivookin pariskunnalle kaikkea hyvää jatkoa varten.

– Hän (Meghan) on upea nuori nainen, jolla on uskomaton elämäntarina. Hänen täytyy puolustaa itseään, Clinton lisäsi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja