Ystävät puolustavat brittihovin eripurasta syytettyä herttuatar Meghania: "Se ei pidä paikkaansa"

1:15
Herttuatar Meghan kertoi tammikuussa edustusvierailua seuranneille, että hän ja prinssi Harry eivät aio selvittää esikoisensa sukupuolta ennen syntymää.

Prinssi Harryn puolison, herttuatar Meghanin ystävät ovat huolissaan raskaana olevan ystävänsä jaksamisesta mediarumban keskellä.

Kohut ovat varjostaneet viime aikoina Iso-Britannian kuningashuonetta. Viime vuoden keväänä prinssi Harryn kanssa avioituneen herttuatar Meghanin ja Harryn veljen prinssi Williamin puolison, herttuatar Catherinen välien on huhuttu olevan huonot.

Eri medioiden kuninkaallisasiantuntijat ovat arvioineet Meghanin ja Catherinen välien olevan kehnot, koska he ovat luonteiltaan erilaiset. Prinssi Harryn on huhuttu suuttuneen isoveljelleen prinssi Williamille, koska tämä oli ilmaissut huolensa Harryn ja Meghanin suhteen nopeasta etenemisestä.

Meghanin on kerrottu myös olleen hyvin vaativa hovin henkilökuntaa kohtaan ja saaneen useamman henkilökunnan jäsenen lopettamaan työnsä.

Myös herttuattaren perheenjäsenet ovat aiheuttaneet kohuja. Meghanin isä Thomas Markle on kertonut huhujen saaneen hänet pois tolaltaan. Hän ei kuitenkaan ollut pitänyt yhteyttä tyttäreensä kuukausiin.

– Olen hyvin järkyttynyt kritiikistä, jota Meghan on saanut. En usko, että hän ansaitsee sitä, enkä usko hänen tehneen edes kolmasosaa siitä, mistä häntä syytetään, Thomas Markle kommentoi vuoden 2018 lopulla ja totesi, ettei tunnista Meghania siitä kuvasta, minkä lehdistö hänestä antaa.

– Se Meghan, jonka tunnen, oli aina lempeä, kiltti ja antelias. Hän oli aina vaativa, mutta ei koskaan töykeä.

Herttuattaren siskopuoli Samantha taas joutui brittikuninkaallisia suojevan poliisin erikoisyksikön "takertuvien henkilöiden listalle" johtuen Marklen kuninkaallisiin kohdistuvasta "maineriskistä".

Meghanin siskopuolen on kerrottu myös kirjoittavan paljastuskirjaa herttuattaresta.

Nyt herttuattaren viisi läheistä ystävää ovat avautuneet People-lehdelle ystävänsä tilanteesta. Meghanin ystävät puhuvat artikkelissa nimettöminä suojellakseen ystävyyssuhdettaan.

He antoivat lehdelle haastattelun puolustaakseen herttuatarta.

– Meghan on pysytellyt hiljaa ja sietänyt mediassa esitettyjä valheita ja asioita, jotka eivät pidä paikkaansa, yksi ystävistä toteaa.

– Olemme huolissamme siitä, miten tämä kaikki vaikuttaa häneen ja lapseen. On väärin asettaa ketään tällaisen traumaattisen paineen alle, etenkään ihmistä, joka on raskaana.

Herttuatar Meghanin ystävät kertovat artikkelissa omien sanojensa mukaan totuuden muun muassa siitä, millaista herttuattaren elämä on, millaiset hänen välinsä isäänsä ovat.

– OIemme kaikki käyneet heidän kotonaan. Se ei ole iso, mutta Meghan on tehnyt siitä kotoisan ja mukavan. Hän kokkaa itselleen ja Harrylle päivittäin, yksi ystävä sanoo.

– Meghanin isä Thomas osaa kyllä ottaa yhteyttä tyttäreensä, mutta hän ei ole tehnyt niin. Se on ollut Meghanille äärimmäisen tuskaista.

Ystävien mukaan Meghanista on tehty julkisuudessa myös paha sisarpuoli, joka ei ole pitänyt yhteyttä sisaruksiinsa.

– Se ei pidä paikkaansa. Hänen sisarpuolensa Samantha ja Thomas Jr. eivät ole koskaan olleet osa hänen elämäänsä, ystävät toteavat.

Herttuatar Meghanin ystävät kehuvat artikkelissa Meghanin olleen aina hyvä kuuntelija.

– Puhumme päivittäin. Heti ensimmäiseksi hän kysyy, miten lapseni voivat ja miten minä voin. En saa edes puheenvuoroa ennen kuin hän on kysynyt minulta kuulumiset.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry avioituivat 19. toukokuuta 2018. Pari avioitui St. Georgen kappelissa ja häitä juhlittiin näyttävin menoin Windsorin linnassa.

Parin häät olivat vuoden suurin seurapiiritapahtuma, jonka vieraslistalla olivat muun muassa Oprah WinfreyDavid ja Victoria Beckham sekä George ja Amal Clooney.

Kuninkaallisen perheen uusimman tulokkaan on kerrottu saapuvan keväällä. Meghan on paljastanut, että vauvan laskettu aika on huhtikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja